Tökéletes társasjáték ajándékok gyerekes családoknak - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Cadouri perfecte pentru jocuri de societate pentru familiile cu copii


Dacă cineva, atunci copiii sunt un grup țintă cu adevărat excepțional pentru cei cărora le plac jocurile de societate. Își iau cu ei jocurile preferate aproape peste tot și explică regulile colegilor lor cu mare seriozitate. De aceea, astăzi le prezentăm celor mici câteva jocuri, cu ajutorul cărora nu doar ei, ci și părinții lor adulți ca de copii, jucăuși, se pot scufunda în tărâmul jocurilor distractive și de dezvoltare.

Tetrace - Tetris a reînviat!
Joacă-te cu mama sau cu tata, Tetrace vă va pune pe gânduri pe amândoi. Vor fi zaruri, scânduri mici, cercuri de lemn și Tetris colorat. Tot ce trebuie să faci este să-ți așezi inelele de lemn pe propria tablă conform indicațiilor zarurilor aruncate, iar distracția poate începe: așează fiecare element Tetris pe tabla ta. Nu va fi întotdeauna ușor, dar această provocare nu este imposibilă! Daca iti place sa-ti rupi oasele si sa te bucuri de victoria obtinuta cu putina „transpiratie”, atunci acesta este jocul tau! Înrădăcinăm pentru tine!

Unde ai fost, buburuză? – într-o aventură de colectare a erorilor!
Pentru a vorbi cu cei foarte mici, iată un mic joc drăguț pe care îl putem juca și cu micuțul nostru de trei ani. Un joc de cărți cu insecte, fire de iarbă și cărți de acțiune. Scopul nostru este să colectăm și să ascundem 4 gândaci sub smocuri de iarbă de la păsările înfometate. Da, dar există mai mulți gândaci, iar în timp ce gărgărița este ascunsă chiar și de cel mai mic pâlc de iarbă, gândacul cartofului este protejat de cel mediu, iar gândacul de cerb este protejat doar de cel mai mare pâlc de iarbă. Ar părea un mic joc plictisitor dacă nu ar fi cărțile de acțiune nebunești pe care le pot juca împotriva noastră. Aceasta este o pereche de foarfece pe care partenerul nostru de jucător o folosește pentru a ne tăia iarba, astfel încât bug-ul nostru să nu se mai poată ascunde. Vestea bună, însă, este că odată ce ai adunat 4 bug-uri, ai câștigat jocul!

BrainBox - Primele litere
Un excelent joc educativ de cărți pentru preșcolari care îi ajută în primii pași ai învățării alfabetului. În funcție de nivelul de calificare, putem improviza reguli noi. Ideea este să trageți o carte și să notați tot ce vedeți pe ea. Apoi întoarceți-l și răspundeți la întrebarea de pe spate. Aici, părintele poate întreba despre inițialele obiectelor văzute, sau poate enumera obiectele memorate doar pe baza memoriei copilului. Dacă ai răspuns corect, poți păstra cardul. Dacă ați ratat-o, nu vă faceți griji, veți reuși în runda următoare, dar din păcate trebuie să puneți cartea înapoi în runda nereușită. Câștigătorul va fi cel care a amestecat cele mai multe cărți! Dezvoltați-vă gândirea și cunoașteți în mod jucăuș literele!

Ai terminat! - Folosește logica și tactica!
Observație, viteză și reacție - aceste calități își merită greutatea în aur în acest joc! Dacă, pe lângă acestea, ești și un maestru al tacticii, nu există nicio îndoială, există șanse mari să câștigi jocul de logică Megvay!
Dar care este sarcina? Trebuie să așezați tabla de joc cât mai repede posibil. Concentrează-te, fii inteligent și așează triunghiurile unul lângă celălalt pe baza proprietăților de pe zaruri. Cine va fi cel mai rapid, cine va recunoaște asemănările? Suntem și noi curioși de asta! Merge!

Excursie în jurul lumii pentru copii - Ești gata?
Dacă alegi acest joc, vei avea o călătorie cu adevărat distractivă și educativă în jurul Pământului, în timpul căreia vei primi răspunsuri la multe dintre întrebările tale. Știi, întrebările pe care le pui mamei sau tatălui atât de des. Aflați unde este Turnul Eiffel, unde trăiesc urșii polari, unde sunt piramidele și multe alte fapte interesante. Puteți cunoaște clădirile, orașele, țările, popoarele și obiceiurile lor celebre din lume. Ai peste șase ani? Luați-vă părinții, fratele mai mare de mână și călătoriți în jurul Pământului din sufragerie!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.