Ajándékozz társast idén karácsonyra! - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Fă-i un cadou unui prieten de Crăciun!

Serile de iarnă în Zúzmará, prăjituri, pizza la cuptor, vin fiert, miros de ceai picant în apartamentul cald. Cum ai continua acest program de fete idilice? Cu un serial, vorbind până la miezul nopții, râzând, socializând online? Ei bine, din moment ce știm că sunteți destul de mulți dintre voi acolo care nu își pot imagina o seară liberă fără un joc de societate, am decis să vă oferim câteva idei cu adevărat de durată pentru cadouri de Crăciun pentru prietenele voastre.
Pe lângă jucătorii de jocuri de societate care au deja centuri negre, sperăm că vom crea și o dorință de socializare pentru cei care vor să introducă alte noutăți și ludic în serile festive și, în general, în iarnă, în viața de zi cu zi mai confortabilă. De ce să nu faci timpul petrecut acasă creativ, plin de râsete puternice și plin de viață?
Fetelor, sa ne distram putin, va aratam ideile de cadouri de anul acesta in cutii de carton!


1. Travelin ' - Călătorește prin Europa!
O experiență uriașă de joc într-o cutie mică! Dacă sunteți în căutarea unui adevărat joc de petrecere, nu căutați mai departe, l-ați găsit! Pentru jocul Travelin', vei avea și o hartă, un pașaport și o carte de acțiune, folosindu-le cu înțelepciune scopul tău este să ajungi în cel puțin 5 țări europene, în timp ce colectezi suveniruri valoroase și încerci să-i împiedici pe colegii tăi să călătorească! Descoperiți cea mai frumoasă și imprevizibilă parte a Europei, de la cele mai uimitoare peisaje la controale la frontieră pline de capcane până la șoferii de taxi din Simli. Travelin' este un joc care prezintă stereotipuri europene ascunse în umor, care vă va îngreuna să vă opriți!


2. Bilet de călătorie în Europa - Dacă ești obișnuit să călătorești, nu rata asta!
De asemenea, ne bazăm pe propria noastră experiență atunci când scriem că atunci când vine vorba de socializare, Ticket to ride Europe nu poate lipsi de pe rafturile noastre! Suntem și în Europa, dar la începutul secolului, așa că călătorim pe linii de cale ferată. Avem locomotive și carduri de traseu cu care construim o rețea de cale ferată între țări. Cine castiga? Cel care a strâns cele mai multe cărți de traseu și și-a construit traseele. În plus, dacă cineva câștigă și bonusul pentru cea mai lungă linie de cale ferată continuă, a câștigat pe bună dreptate titlul de câștigător al jocului, deoarece a înscris cele mai multe puncte. Care va fi traseul tău lung preferat? Cádiz-Stockholm sau Brest-Petrograd? Merge!

3. Cortex - Eliberează-ți propriul creier!
Semnificația cuvântului Cortex, emisferă a creierului, arată deja esența acestui joc inteligent: dacă ai finalizat cu succes o sarcină, îți poți schimba cărțile cu cadrane ale creierului, până când vei câștiga în sfârșit jocul cu patru cadrane ale creierului. Vezi tu, acest joc nu se bazează pe noroc, ci mai degrabă pe observație, memorie, viziune spațială, logică și viteză. Veți avea de-a face și cu cărți speciale care vă testează percepția: acestea sunt cărți care imită textura diferitelor obiecte. Dar de ce am dezvălui toate surprizele? Un lucru este sigur, nu vor lipsi provocările cu Cortex!

4. Century Spice Route - Fii principalul furnizor de condimente din Orientul Îndepărtat!
În prima parte a seriei de jocuri, mirodeniile care concurează cu prețul aurului au primit rolul principal. Suntem liderii caravanelor și încercăm să ne vindem mirodeniile de-a lungul Drumului Mătăsii. Așa încercăm să strângem cât mai multe puncte de victorie. Și știi deja: cine are cele mai multe puncte câștigă!

5. Muza: Sugestii - Când suntem printre fete!
Totul se învârte în jurul inspirației și sugestiilor! Cine ar înțelege acest joc dacă nu noi! The Muse: Hints este un joc de petrecere captivant în care sarcina ta este să găsești cartea de pictură potrivită pe baza informațiilor pe care le primești de la unul dintre coechipierii tăi. Toate acestea ar fi foarte simple dacă adversarul nu ar alege cartea și modalitatea de a ajuta: trebuie să rezolvi puzzle-ul cu un titlu de film, desen în aer sau chiar dansând. Lasă muza să te sărute pe frunte și câștigă puncte pentru echipa ta!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.