Cum să-ți folosești cardul de fidelitate?

Ce este un card de fidelitate?

Cardul de fidelitate este un mijloc prin care clienții obișnuiți se pot bucura de reduceri și promoții exclusive. Cardul de fidelitate poate fi folosit doar pentru achiziții din magazin și nu este conectat la interfața noastră online.

Cardul de fidelitate a fost emis de GIMS IT SRL. GIMS IT SRL își rezervă dreptul de a bloca sau revoca cardul. Acest card nu este un instrument de plată sau un card de credit. Poate fi utilizat numai pe baza regulilor aprobate de partea emitentă.

Cum să obțineți un card de fidelitate?

Vă puteți înscrie la programul de fidelitate după ce faceți o achiziție în orice magazin și trebuie să completați o declarație de protecție a datelor. Cumpărătorul furnizează următoarele informații în declarație: numele complet, data nașterii, numărul de telefon și adresa de e-mail. Prin semnarea declarației, clientul este de acord cu stocarea datelor sale. GIMS IT SRL stochează doar date aprobate de client și le șterge la solicitarea de email a clientului (trimiteți un mesaj la hello@jatszma.ro pentru a vă șterge datele). Clientul poate alege ce canal de comunicare să fie informat despre reducerile frecvente exclusive ale clienților. GIMS IT SRL comunică cu deținătorul cardului de fidelitate doar prin canalul de comunicare aprobat.

Cum să-ți folosești cardul de fidelitate?

Codul de bare de pe spatele cardului de fidelitate permite introducerea punctelor. Fără codul de bare, vânzătorii nu pot accesa baza de date a clienților și nu pot enumera punctele pentru achiziție. NU este posibil să transferați puncte la comenzile anterioare. NU este posibilă combinarea mai multor carduri de fidelitate.

În funcție de valoarea achiziției, clientul câștigă puncte pe cardul său. 20 de lei cheltuiți generează 1 punct: de ex. 129 lei câștigă 6 puncte. Punctele sunt valabile 1 an, după care sunt șterse din sistem. Punctele sunt, de asemenea, șterse prin utilizarea lor.

Cardul de fidelitate este activat după a 5-a achiziție și punctele de pe acesta pot fi folosite. În cazul unei achiziții se aplică o reducere de 2 lei pentru fiecare punct.

Clientul poate solicita să fie informat despre numărul de achiziții și puncte.