Gyors túlélőcsomag Catan imádóknak - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Un pachet rapid de supraviețuire pentru iubitorii de Catan

Pentru acele zile grele când rămâi fără ultimii coloniști din Catan!

Fiecare joacă diferit, diferit și cu „putere” diferită. Unii își preferă norocul, iar unii preferă jocurile care le provoacă gândirea. Iar cei care sunt cu adevărat înnebuniți după jocurile de societate vor avea ambele tipuri de jocuri de societate pe rafturi!

Settlers of Catan este, fără îndoială, cea din urmă, extinzând rândurile societăților care necesită gândire strategică. Distracție antrenantă, însoțită de ore lungi de provocare și tactici. Este baza foarte popularelor jocuri Catan și nu întâmplător este unul dintre primele jocuri pe care voi, dragi fani, le cumpărați înainte de Crăciun.
Totuși, nici ceilalți nu sunt de ce să se descurajeze, întrucât nenumărate alte versiuni sau alternative de Catan pot fi găsite în magazinul nostru. În acest articol, am încercat să colectăm cele mai bune alternative pentru toți cei care și-au jucat deja vechiul Catan la zdrențe sau care nu s-au hotărât încă ce alt joc de strategie similar cu Catan pot folosi pentru a înveseli serile festive de iarnă!

Carcassonne

De obicei este menționată împreună cu Catan, nu întâmplător, întrucât la noi se organizează și campionate mari de Catan și Carcassonne. Carcassonne vine cu o pistă de punctaj, figuri meeple și piese de teritoriu în pachet. În calitate de jucători, sarcina noastră este să creăm teritorii ale regatului și să încercăm să construim și să completăm cât mai multe provincii posibil. Dar care zonă este considerată completă? Cel în care ambele capete ale tronsonului de drum sunt închise de o intersecție, o mănăstire sau un cartier, și drumul care se întoarce în sine. Un joc captivant de strategie de construcție care aparține cu siguranță colecției tale de acasă!

Secolul: Minunile Orientului

În minunile estului, chiar și terenul de joc este extrem de interesant, deoarece este alcătuit din hexagoane. Călătorim în Orientul Îndepărtat și facem comerț cu mirodenii pe insulele spre care navigăm. Nu există un factor de noroc în joc, nu aruncăm zaruri, așa că ne construim pe gândirea strategică pe tot parcursul. Componentele de calitate, designul modern și jocul neted caracterizează Wonders of the East, pe care le recomandăm cu căldură tuturor fanilor Catan! Drum bun!

Epoca de piatră: ediție aniversară

Suntem oameni din epoca de piatră și încercăm să supraviețuim, ceea ce, desigur, nu este o sarcină ușoară, deoarece mulți membri ai tribului în afară de noi fac același lucru. Trebuie să vânăm, să construim colibe și să adunăm lemne de foc pentru lunile mai reci. Dar vom putea să ne menținem oamenii și să le asigurăm dezvoltarea chiar și într-un mediu atât de dur? Un joc de strategie ușor în care trebuie să trimitem membrii tribului nostru să lucreze, să vâneze, să-i colecteze și să-i hrănească, ceea ce face jocul și mai dificil. Complexitate medie socială, excelent următorul pas după Catan.


Dar pentru a nu lăsa pe nimeni complet fără Catan, să aruncăm o privire la câteva jocuri de bază Catan de sine stătătoare!


Navele Catan
Imaginați-vă că părăsiți sistemul solar datorită unei noi tehnologii! Descoperiți noi sisteme planetare bogate în resurse și comercianți! Pământul furnizează inițial materii prime, dar trebuie să ne creștem producția de materii prime pentru a ne dezvolta navele spațiale și a construi porturi spațiale. În timpul călătoriei noastre către adâncurile galaxiei, va trebui să luptăm cu pirații spațiali și nu vom avea lipsă de întâlniri interesante cu rezultate neașteptate! Catan Starships vă așteaptă cu elemente ilustrate în atmosferă, personaje noi frumos proiectate și o structură de joc schimbătoare.


Catan: Ascensiunea Imperiului Inca
Suntem în secolul al XV-lea, construim imperiul Inca și dezvoltăm triburile noastre. Încercăm să ne schimbăm bunurile (pește, tufe de coca și pene) cât mai profitabil. Construim rețele de drumuri și ne îmbunătățim nivelul de arte marțiale. Când am condus primele triburi către succes, preluăm conducerea următorului trib, pe care îl dezvoltăm și până când ajung la cel mai înalt nivel. Apoi vom începe dezvoltarea celui de-al treilea trib. Acesta este singurul mod în care imperiul nostru Inca se poate dezvolta într-unul cu adevărat uriaș! Cine conduce primul trib la succes câștigă jocul. Nu pot pierde, este și un pic din jocul tău!


Catan: Game of Thrones, Frăția Gărzii
În Brotherhood of the Night's Watch, joci rolul liderului. Sarcinile tale includ protejarea Zidului, conducerea așezărilor construite din Donații și întreținerea Vegherii de Noapte. Cu toate acestea, trebuie să înfrunți un obstacol uriaș și acesta este numărul tot mai mare de animale sălbatice care vor să spargă Zidul. Prin urmare, apărarea Zidului tău necesită și mai multă atenție și putere din partea ta și a camarazilor tăi. Gărzile voastre vor reuși să înfrunte fiarele care apar în hoarde? Fă-ți treaba bine, protejează Darul și devii noul comandant! Vă promitem că vă veți porni într-o aventură interesantă!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.