Tökéletes játék a szeretett „kölyöknek”! – Óriási gyereknapi akció a Játszmán - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Jucăria perfectă pentru „copilul” tău iubit! - Vânzare imensă de ziua copiilor la Játszmá

După Crăciun, Ziua Copilului este sărbătoarea de care mulți dintre noi, indiferent de vârsta noastră, ne bucurăm cu spirit adevărat. În această zi, ne reevocăm sinele tandru din copilărie și facem lucruri care ne oferă libertate neînnoită și un sentiment bun.

Dragostea pentru joc, experiența de a juca împreună, evocă în noi această exultare copilărească vesele și eliberată. Acest sentiment este amplificat de Ziua Copilului, pentru că știm că aceasta este ziua în care putem fi oficial copii și ar trebui să sărbătorim acest lucru cu demnitate.

Deoarece noi, cei de la Játszma, suntem în poziția fericită de a putea trăi fiecare zi ca o zi a copiilor în imperiul nostru de joc, ne-am gândit că este timpul pentru o surpriză cu adevărat specială de Ziua Copilului.

Jucăria perfectă pentru „copilul” tău iubit! cu reducerile noastre de Ziua Copilului , oferim o reducere de 15% la toate jocurile de societate din stoc, o reducere specială de 25% la jucăriile pentru copii și fiți atenți, deoarece oferim promoții speciale suplimentare. Reducerea noastră de o zi are loc pe 27 mai, de la miezul nopții (00:01) până la miezul nopții (23:59). Toate comenzile primite pe 27 vor fi livrate la timp, până pe 1 iunie , astfel încât nu trebuie să așteptați o clipă până să înceapă distracția zilei copiilor.

Și ce fel de joc ți se potrivește ție, copilului tău, nașului tău, nepotului tău, nepoatei tale, fratelui tău mai mic, fratelui tău, surorii tale, surorii tale și tuturor pandișorilor înfometați de joc din jurul tău? Ei bine, cu asta suntem aici să te ajutăm!

Este un copil tăcut, introvertit, absorbit de sine?

Alege oricare dintre puzzle-urile noastre din mai multe piese, puzzle-uri 3D din lemn, blocuri de diavol, constructori de roboți și jocuri Lego, cu siguranță vei pune un zâmbet pe chipul micului tău gânditor!

Izgága, vrei să oferi un răsad uman care nu se satură niciodată de exerciții fizice? Atunci vom avea jocuri în aer liber pentru toți alergătorii! De la Yoyo până la mingi Waboba și cărți de mișcare Doda Yoga, există o mulțime din care să aleagă și pentru copiii săriți!

Fiica, fiica sau nepoata ta preferă activitățile creative, artizanale?

O poți alege pe cea potrivită din nenumărate seturi de perle colorate și strălucitoare, din care poți apoi să faci o poză minunată de perle sau o brățară. Da, chiar și pentru tine! Și da, va trebui să-l porți!

Cauți un joc doi în unu pe care tu, ca părinte, să-l poți juca cu micuții tăi acasă?

De la marile clasice la jocuri de strategie, până la benzi desenate și jocuri de cărți de asociere și în ritm rapid, puteți găsi totul aici!

Șah, Domino, Remi, Story Cube, Munchkin și Game of Thrones, Catan și Ticket to ride Europe, oricare dintre ele are loc în familie atât în ​​ziua copiilor, cât și în viața de zi cu zi!

Ei bine, ai primit încă cadoul de ziua copiilor tăi? Răsfoiți cele peste o sută de jucării ale noastre cu reducere și oferă cadoul unei bucurii copilărești neînnorate pe 1 iunie! Coaceți prăjituri, beți înghețată, faceți o plimbare, faceți o drumeție, mergeți într-un parc de aventură, vizitați bunicii și prietenii și fiți din nou copii printre copii! Indiferent de programul de agrement pentru care decideți, jucăria cadou pe care ați salvat-o special pentru această zi ar trebui să fie în portbagaj, rucsac sau buzunarul hainei! Joacă-te vesel, neînțelegător, uneori complice, dragi copii mici, mici, mari și mari!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.