Öt játék kezdőknek, amit a profik is szívesen játszanak - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Cinci jocuri pentru începători pe care chiar și profesioniștilor le place să le joace

Există jucării universale pe care nu ne este rușine să le cumpărăm chiar și în cele mai diverse companii. Fie că stăm la o masă cu oameni care tocmai încep să cunoască jocurile de societate sau adevărați profesioniști, următoarele 5 jocuri de societate vor fi un adevărat succes! Vă vom arăta!

Carcassonne

În orice caz, Carcassonne este cu siguranță un joc popular pentru tineri și bătrâni, începători și avansați! Strategia și norocul - ambii factori joacă un rol în joc, dar, în timp ce cel din urmă nu este, ne putem crește puterea anterioară la nesfârșit în timpul jocurilor multiple. După stăpânirea jocului de bază și respectarea regulilor de înțeles, totul va decurge atât de bine încât ne putem gândi să cumpărăm mai mult de o duzină de accesorii pentru joc!

Și dacă nu ați auzit de Carcassonne, celebrul oraș francez a cărui cetate era considerată cel mai mare castel medieval din Europa, și de versiunea sa de joc de masă, veți afla rapid! Esența jocului este că dezvoltarea provinciei Carcassonne este în mâinile noastre, așa că ne putem pune rapid la treabă, creând noi zone, astfel încât harta Carcassonne să apară în curând.

Safari, Amazon, Junior, Gold Rush, Star Wars etc. pe lângă ediții, versiunea a 20-a aniversare a jocului este acum disponibilă!

Bilet de calatorie

Unul dintre preferatele noastre personale! Un joc deosebit de distractiv pentru prieteni și familie, cu prietenii cărora le place să călătorească! Construim linii de cale ferată care leagă țările, iar scopul nostru este să ajungem în cât mai multe locuri posibil.

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri din lume se laudă și cu o versiune introductivă, care, fără îndoială, îi va agăța și pe cei mici de masa de joc! În seria următoare, apare Europa, apar țările nordice, dar sunt și New York, Regatul Unit, Franța, Polonia și multe zone noi de descoperit. Întrebare, unde ați călători mai întâi? Ediția aniversară este deja disponibilă pentru precomandă !

7 minuni

Fii stăpânul celor 7 minuni ale lumii!

În ediția din 2021, cu o nouă înfățișare, construiești minunățiile care vor lăsa amprenta asupra istoriei civilizațiilor prin gestionarea resurselor naturale. Apropo, trebuie să fii un bun comerciant și să ai cea mai mare armată dacă vrei să câștigi jocul. Și cum ți-ar plăcea! În noua ediție, gameplay-ul a fost și el rafinat, așa că vei avea în mâini o versiune și mai curată și mai ușor de înțeles dacă te decizi și tu să joci. Și dacă deja aruncați în aer piesele jocului de bază, schimbați jocul obișnuit cu un supliment Leaders sau Armada!

Albastru

Astăzi, nu vei vedea nimic mai frumos decât aceste plăci de mozaic! Mai ales într-un joc de societate! Azul este ceva ca popularele cărți de colorat relaxante pentru adulți. Doar te așezi lângă ea, o desfaci și te lași vrăjită de modele și forme. Azul a fost inspirat de faimoasele faimoase albastre ale Portugaliei și de ferestrele din sticlă colorată. În fiecare dintre cele trei versiuni ale jocului, joci maestrul de țiglă și sticlă al regelui Manuel I al Portugaliei. Numai în timp ce în Azul perfecționați palatul regal din Evora, în minunile de sticlă din Azul - Sintra perfecționați palatul din Sintra. Și când ambele palate strălucesc de decorațiuni, poți construi un memorial pentru familia regală în Azul - Pavilionul Regal.

Jucătoarele noastre vor fi cu siguranță captivate de fiecare mic detaliu al jocului, frumos lucrat.

Cartografi

Nu vă vom spune un mare secret, în Cartographers chiar veți juca un cartograf timp de patru sezoane, adică runde. În acest timp, trebuie să cartografiați teritoriile nordice în numele reginei Gimnax. Ce înseamnă? În fiecare sezon, explorezi noi zone, le cartografiezi și le prezinți regatului cu scopul de a câștiga titlul de cel mai bun cartograf din regat! Desigur, vor fi obstacole în drumul tău, dar dacă joci cu pricepere, faima va fi a ta.

Lucrul interesant la joc este că, spre deosebire de jocurile obișnuite de rulare și scriere, adică jocuri de mâzgălire, cum ar fi Second Chance, Divvy Dice, Hex Roller sau Brikks, aici vă puteți mâzgăli și pe cărțile celuilalt, împiedicând astfel ceilalți jucători.

Un excelent joc introductiv de la vârsta de 10 ani! Ia un creion colorat și arată-ți pasiunea pentru desen!

Știm că știi deja ce urmează. Partea finală când spunem că lista noastră este nesfârșită, dar ce facem dacă este cu adevărat! Suntem forțați să facem o listă pentru că poate conținutul este atât de lung încât trebuie să îl notăm cu răbdare, iar tu îl citești cu răbdare. Apropo, mintea noastră este deja în joc. Și cât de bine este, pentru că datorită spiritului jucăuș și bucuriei de a juca, facem o muncă pe care mulți oameni le-ar prelua cu bucurie de la noi.

Ei bine, dacă ai putea alege un singur joc din lista de mai sus, care ar fi acesta?

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.