Öt kiváló játék, ami nem kap elegendő figyelmet - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Cinci jocuri grozave care nu primesc suficientă atenție

În ultimul nostru articol de blog, v-am adus însoțitori pe care, după ce citiți o scurtă prezentare, vă plesniți pe frunte și vă gândiți așa ceva: Cum de nu le-am observat până acum?

Și într-adevăr! Rând pe rând, va fi vorba despre jocuri fantastice care te vor impresiona, bineînțeles, doar după ce vei auzi despre ele. Pentru că, în marea selecție de jocuri, este firesc ca unele jocuri să fie în centrul atenției, în timp ce altele așteaptă modest. Acesta din urmă, acum a venit momentul tău!

Înainte de a ajunge la jocuri, dorim să spunem că acum puteți cumpăra jocurile din articol la o super reducere! Oferta noastră: comandă unul dintre cele cinci jocuri în perioada 23-27 iunie, folosește codul #AMIJOAZKELL și vei primi o reducere de 25% .

Nidavellir , sau plata piticilor beți

Să recunoaștem, adăugarea noastră la titlul de mai sus, care conține și esența jocului, este destul de supărătoare.

Suntem o societate pitică, Nidavellir este imperiul nostru bogat în comori, fără griji, iar prosperitatea noastră se reflectă în locuitorii noștri. Berea curge și în pâraie, tavernele nu se închid niciodată, străzile sunt zgomotoase cu un amestec de desfătare și desfătare. În maghiară, zi și noapte ne facem baie în ebrietate.

Da, dar uitatul Fafnir, dragonul lacom și nemiloasă, care se eliberează din captivitate și vânează aur și comori, intră în viața noastră.

Cu toate acestea, piticii ghemuiți și îmbufnați nu simt pericolul iminent. În calitate de lord războinic, trebuie să mergi în jur și să trezești trei taverne și să angajezi pitici din cinci clanuri diferite. Licitați și colectați aceste articole fără valoare! El va merge?

Narcos - Escobar a pus deja mâna pe afacerea jocurilor de societate!

Dacă ai urmărit serialul, probabil știi și că figura lui Pablo Escobar nu i-a ignorat nici pe creatorii de jocuri de societate. Jocul înfățișează cele mai puternice personaje din serialul TV și povestea ascensiunii și căderii lui Escobar unul câte unul.

Vă împărțiți în două echipe, unul dintre voi controlează comerțul în creștere cu droguri al șefului și ascunde ascunzătoarea lui Escobar. Voi, ceilalți, formați o alianță unul cu celălalt și vă uniți forțele pentru a încerca să găsiți și să-l capturați pe stăpânul drogurilor.

Care parte va fi învingătoare în jocul care retrăiește părți ale sezoanelor?

Happy City - Creează-ți propriul oraș!

Hai să ne jucăm unde îți poți proiecta propriul oraș. Ce ar fi în el? Ce locuri de muncă ați crea? Ar fi mulțumiți orășenii?

Știm, sunt prea multe întrebări și sunt multe de făcut! Și banii, corect! Banii vor juca, de asemenea, un rol imens în acest joc, deoarece dacă ai bani, poți cumpăra clădiri mai bune de la ceilalți jucători, pe care le poți folosi pentru a face peisajul urban, precum și starea de spirit a orășenilor mai frumoase.

Desenează, construiește și colectează locuitori fericiți în orașul tău! Happy City este un joc grozav de familie, tineri și bătrâni deopotrivă se vor bucura de relațiile de afaceri și de gândirea tactică necesare pe tot parcursul jocului!

Beez (Mééz) sau dulcele joc de masă!

Acesta este un joc de masă de familie cu un aspect la modă și culori frumoase! Suntem albine, zburăm din floare în floare pentru a aduna cât mai mult nectar! Desfășurăm această activitate planificând inteligent și zburând într-o direcție prestabilită. Jucători, adică cultivăm dintr-o cantitate comună de nectar cu albinele noastre, așa că ajută foarte mult să vedem în mintea și strategia celeilalte albine pentru a câștiga.

Planifică mai mulți pași în avans și organizează-ți mai întâi micul stup!

Nu poți greși cu Beez, este pur și simplu alegerea perfectă pentru un joc entry-level!

Pendul

În Pendulum , jucăm nobili influenți care se străduiesc să obțină tronul Regelui Atemporal. Sarcina noastră este să gestionăm angajații și să extindem domeniul cu munca lor.

Ai dreptate, timpul este un factor foarte puternic în joc, dar trebuie tratat nu rapid, ci mai degrabă eficient, deoarece noul Timeless Ruler va fi cel care pare cel mai calificat pentru a ocupa postul!

Strângeți resurse și voturi cu înțelepciune și progresați pe cât posibil pe cele 4 benzi de victorie ale puterii, autorității, popularității și performanței legendare!

Luați tronul Regelui Atemporal!

Dacă în lista de mai sus a fost vreun joc de care nu ați auzit, dar acum v-am făcut curioși, merită deja să le introduceți aceste jocuri uitate, dar cu atât mai plăcute! Iar dacă vrei să afli mai multe despre ei, știi ce să faci: vino la noi, ne face plăcere să îți prezentăm live!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.