5 játék, amelyekről ódákat zengünk, ha kérdeztek - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

5 jocuri despre care cântăm ode când sunt întrebați

Ne plac toate jocurile noastre, dar există unele pe care suntem foarte încântați să vi le recomandăm. Nu ne putem abține, pur și simplu ne-au impresionat! Am adus acum cinci dintre ele, să vedem câți dintre ei cunoașteți!


Verona Twist

Jocul pe care chiar și Shakespeare ar face clic! Să citim toate acestea în recenzia unui membru Gémclub și cât de adevărat este! În Verona Twist, cu două persoane, jucăm o dădacă și un Capulet. În timp ce primul îi ajută pe Romeo și Julieta să se întâlnească, cel din urmă este în permanență pe urmele lor și încearcă să afle care două dintre cele 6 personaje din joc sunt deghizate în iubiți.

O serie de decizii viclene, inteligente, un set de pași bine gândiți, la fel ca la șah, în acest joc determină și progresul: ori tinerii fug, ori Capulet își dă seama de urâțenie.

Cioplit

Cei interesați de arte plastice, atenție! Dăltuit este jocul tău! Suntem sculptori competitivi care încercăm să facem cea mai elaborată sculptură dintr-un bloc mare de marmură, câștigând aprobarea criticilor și, apropo, punctele bonus nu ar strica în timpul jocului. Pachetul de cărți va fi statuia necioplită, iar folosind cărțile de instrumente extrase aleatoriu, vom încerca să scăpăm de resturile și să lucrăm la diferite părți ale grupului de sculptură. Fiecare instrument are proprietăți diferite și poate fi folosit în moduri diferite pentru a lucra pe marmură. Cine adună cele mai multe puncte câștigă jocul.

Paris

Ca de obicei de la duo-ul de dezvoltare a jocurilor Kramer și Kiesling, aceștia au lansat un joc de calitate, unul în care jucătorii trebuie să ia în considerare cu atenție fiecare decizie pe care o iau.

La Paris , salutăm un joc economic și de construire a orașului. În calitate de investitori imobiliari, construim șase cartiere diferite ale Parisului din secolul al XIX-lea, în cea mai frumoasă epocă Belle Époque a capitalei franceze. Luăm parte la acest marș triumfător cumpărând cele mai impresionante clădiri și construind cea mai avansată metropolă din Europa. Cu cât primești mai multe clădiri și plăci bonus, cu atât ești mai aproape de victorie. Paris este un joc compus profesionist care recompensează buna sincronizare, mișcări tactice și investitori inteligenți.

Aproape și Departe

Oricine a gustat deja aventurile din Arzium (lumea în care se petrece Aproape și Departe) va dori constant să se întoarcă acolo.

În jocul de masă Near and Far, minim doi și maxim patru rătăcitori caută orașul Last Ruin, care, conform legendelor, deține pentru ei un artefact care le îndeplinește cele mai mari dorințe. Bineînțeles, nu vor lipsi dorințe și nesățiune! Dar asta va sta în calea marii lor descoperiri? Urmăriți harta, vânați comori, strângeți alimente și echipamente utile pentru călătoria lungă, protejați-vă de bandiți și ajungeți în sfârșit în Orașul Ruinelor. Ceea ce te așteaptă acolo ar trebui să rămână o surpriză!

coasa – editie maghiara

Scriem 1920. O epocă a agriculturii și a războiului, a inimii frânte și a angrenajelor ruginite, a inovației și a eroismului. Norii întunecați ai Primului Război Mondial încă plutesc deasupra Europei de Est, unde regiunea a rămas singură cu locuitorii săi și resursele bogate de mediu. Simțind acest lucru, mai multe țări din apropiere și-au aruncat mrejele asupra orașului-stat, dar toate au în vedere un aspect uman: anexarea nu poate avea succes decât dacă este realizată prin câștigarea simpatiei populației. De aici înainte, noi, conducătorii imperiilor vecine, trebuie să manevrăm cu pricepere: acționăm agresiv împotriva celorlalte imperii cuceritoare, dar ne întoarcem mereu chipul pașnic, de ajutor, către populație. După marea bătălie, care va fi imperiul conducător al Europei de Est?

Scythe, ilustrat de Jakub Rozalski și proiectat de Jamey Stegmaier, a câștigat mai multe premii Golden Geek atunci când a fost lansat (Jocul anului, Jocul de strategie al anului și Cel mai frumos joc al anului) și sute de mii de oameni s-au bucurat de joc de atunci.

Deși am ajuns la sfârșitul listei noastre de cinci, seria jocurilor noastre impresionante, compuse genial, este departe de a se termina. Până când vom veni din nou cu câteva jocuri, alegeți din selecția de mai sus sau veniți să ascultați oda noastră către celelalte jocuri ale noastre care ne sunt dragi inimii. Cu siguranta te vom putea ajuta si pe tine!
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.