Öt stratégiai játék, amelyért mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk!

Cinci jocuri de strategie pentru care trebuie să ajungem mai adânc în buzunare!

Există jocuri care sunt atât de complexe încât te poți înscrie chiar și pentru runde demo online, astfel încât să poți învăța regulile și modul de joc al celor mai recente favorite în practică, sub îndrumarea unor guru adevărați ai jocului. Dacă acest lucru sună prea ciudat pentru dvs. și nu aveți nicio problemă specială cu citirea regulilor lungi, atunci vă vom pune ordinea răbdării de gât și vom continua introducerea spunând că aceste foarte bine gândite, multi- jocurile de strategie cu elemente nu se dau degeaba!

Este de înțeles, deoarece în cazul lor, pe lângă partea intelectuală, creatorii au investit multă energie în fiecare element de joc și ambalaj. Am scris acum un scurt teaser pentru 5 astfel de companii strategice!

Comercianți de cafea

În jocul economic complex Comercianții de cafea cu cutie cadou predomină punctele de acțiune, mecanismele de control al teritoriului și de influență.

Suntem proprietarii de plantații de cafea din America Centrală și de Sud, Africa și Asia, iar prin formarea de cooperative, încercăm să încheiem cât mai multe contracte cu cei mai mari cumpărători de cafea din lume, dintre care Belgia excelează cu adevărat. Nu precupețim niciun efort pentru a ne vinde cafeaua într-un mod de comerț echitabil.

Dar ce ne face comercianți de succes?

Dacă obținem cele mai multe puncte de victorie prin 3 etape ale jocului! În calitate de fermieri, putem face ca afacerea noastră să fie un succes numai dacă ne unim, ne dezvoltăm propria regiune, ne îmbunătățim rețeaua comercială și monitorizăm evoluțiile pieței. Chiar și în viața reală!

Dar a cui delicioasă cafea Arabica va fi consumată în majoritatea cafenelelor?

Pe Marte

Să facem Marte locuibilă, mai exact o așezare, o colonie care se autosusține! Acesta este obiectivul nostru la On Mars.

Povestea de bază a jocului este că, în 2037, ONU lansează o misiune pentru a face Marte locuibil, la care astronauții privați se pot alătura. Și asta am fi noi, dragi jucători, să luptăm pentru scopuri comune (construirea coloniei) și propriile noastre obiective (obținerea celor mai multe puncte de victorie) în același timp.

În ceea ce privește jocul, On Mars este o petrecere de plasare a lucrătorilor cu multe răsturnări. Rundele se joacă în două locații, pe suprafața lui Marte, adică colonia și stația spațială. Vom avea schițe, roboți de construcție, depozite de materii prime cu oxigen, plante, apă, energie, cristale și minerale. Puteți obține acces la diverse tehnologii care pot fi folosite pentru a construi mine, generatoare de energie, extragerea apei, sere, fabrici de oxigen și clădiri și astfel să dezvoltați colonia la măreție.

Deci haideți să ne facem independenți de materiile prime pământești și de toate organismele pământești! Este o mare provocare, dar credem că ești suficient de curajos pentru asta! Merge!

Costul

La început, nici nu ne-am crede cât de puternic este titlul jocului The Cost euro poartă o dilemă morală pentru cei care se cufundă cu adevărat în autenticitatea poveștii. În jocul economic care tratează tema producției de azbest, ca manageri ai companiilor care extrag, macină și vând mineralul, putem lua două căi: fie plătim mai mult pentru a procesa acest mineral în condiții de siguranță, fie ignorăm siguranța lucrătorii noștri și se concentrează doar pe obținerea unui profit rapid. În cazul acestora din urmă, muncitorii își pot pierde viața în mină și pot fi înlocuiți cu noi muncitori, iar sub acest aspect jocul înfățișează foarte fidel această industrie periculoasă care a funcționat până în anii 1970.

Pentru a-i liniști pe toată lumea, scriem că acesta este încă un joc de societate, în care câștigă jucătorul cu cei mai mulți bani la finalul celor patru runde.

Mecanismele de joc alternează între selectarea acțiunii, deținerea teritoriului (unde vă construiți minele, morile, așezați șine de cale ferată sau construite porturi) și gestionarea resurselor (vă investiți în țări care vă plătesc în moneda locală pentru a extrage și a procesa azbestul găsit acolo). ) reciproc la Cost.

Camp

În Mezo, inspirat de mitologia mayașă, ne plimbăm printre războinici azteci, șamani și zei, suntem campioni și controlăm triburi. Scopul nostru este să preluăm controlul asupra unui zeu mayaș și asupra tribului care îl urmează. În joc, există o luptă tribală constantă pentru dominație, construirea de piramide trepte și sacrificii tribale zilnice în numele propriilor zei.

Ca jucători, avem trei ani mayași pentru a alege noi abilități pentru a modela strategia pe termen lung a tribului nostru. Și pentru a obține victoria, este necesar să echilibrăm planul fiecărei runde cu strategia noastră pe termen lung. Adversarii noștri încearcă să zădărnicească planul nostru prin desfășurarea abilităților propriilor zei în fiecare rundă.

Va funcționa pentru ei? De ce nu? Așa ne-am gândit și noi!

Această strategie asimetrică bazată pe conflicte, controlată de teritoriu, Mezo ne oferă multe modalități de victorie, așa că nu este garantat că două jocuri vor fi la fel!

Război pentru Insula Puilor  

Acesta este un joc de război tactic, strategic în care, da, ați ghicit, ne străduim să fim campionii Insulei Pui! Prin urmare, fiecare jucător conduce o armată mică de găini și un lider cu caracteristici speciale în luptă. Scop: să umilești celelalte clanuri de găini într-o bătaie de cap, umoristică, astfel încât până la urmă să devenim singurul rege al găinilor!

În joc, aruncarea zarurilor predomină în așa măsură încât fiecare jucător va avea 5 zaruri, care îi asigură acțiuni suplimentare și 9 resurse, cu ajutorul cărora, de exemplu, putem construi mașini pentru lupte.

Jocul este distractiv și simplu, excelent pentru a atrage jucători noi, dar datorită umorului său câștigător, va atrage același interes și în rândul jucătorilor hardcore.

Poți să-ți conduci armata la victoria supremă pentru a arăta tuturor că ești supremul războinic al puiului care va conduce micuța insulă, dacă nu pentru mult timp, ci pentru viața unui pui? Suntem cu tine!

Sperăm că ați reușit să obțineți un gust din jocurile de mai sus și, dacă ați căutat în mod special acest tip de partener de strategie, aceste titluri vă vor veni în minte. Puteți găsi un arsenal de alte jocuri de strategie la fel de colorate și complexe la Játszma, iar dacă doriți să vorbiți cu noi despre unul dintre ele, veniți și vizitați magazinul nostru! Petreceri uriașe pentru tine!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.