Recunoaștem că vorbim despre social media de ceva vreme. Nu putem și nu dorim să reținem bucuria enormă pe care ne-o aduce documentarul nou finalizat. Culegem în sfârșit roadele unei munci comune, care a fost precedată de zile și nopți lungi de luni grele și care a fost înființată de organizații bine gândite, un scenariu rescris de câteva ori, colaborări reușite și personalități autentice. După aceea, de ce să nu fii mândru și să răspândești în lume că echipa Játszma nu numai că a existat, dar a dat viață primului film documentar al României!
Și apoi ar mai fi replică de mulțumire a galei Oscar pe care toată lumea o știe pe de rost, că după mama noastră și animalul nostru preferat, datorăm mulțumiri tuturor pentru că au făcut posibil acest miracol. Dar, lăsând glume la o parte, datorăm foarte multe mulțumiri tuturor celor care au ajutat la realizarea filmului nostru, care au contribuit la producția de succes a Jocumentar cu rolurile și munca lor de fundal.
Dragi prieteni din industrie, acum vă vom include în postarea noastră!
Acei designeri creativi de jocuri!
Cei a căror muncă o putem invidia pe bună dreptate ar trebui să fie pe primul loc! Fără ideile lor, atât de multe jocuri de societate mai bune decât mai bune nu ar exista astăzi. Ei sunt mințile creative care au o idee, aceasta se transformă rapid într-un plan și în curând se naște un alt joc de societate.
O minte atât de inventiva are și omul de afaceri József Dorsonczky , cel mai cunoscut designer de jocuri de societate din Ungaria, ale cărei jocuri precum Hack Trick, SixmaKing și Verona Twist sunt îndrăgite de iubitorii de jocuri de societate din străinătate. Sau Eli Lester , un designer extrem de talentat care s-a mutat din Statele Unite în România, și a cărui creativitate este marcată și de popularul joc de societate Travelin'. Și iată-l pe Alex Păciu , cel mai tânăr designer casnic al cărui joc de căsătorie-negociere Zestrea, inspirat din tradițiile românești, a avut un succes uriaș.
Managerii de magazine de jocuri într-o grămadă
Chiar aici se află András Tánczos , managerul unuia dintre cele mai vechi magazine de jocuri de societate din țara noastră, Oxygame din Cluj, care este urmat la rândul său de ceilalți proprietari de magazine ai țării în filmul nostru. De exemplu, Marinela Pascu , care conduce Mindspot la Sibiu, consideră că jocurile de societate sunt una dintre, dacă nu cea mai bună, sursă de educație și învățare pentru copii. Cristi Soare, managerul Giftology din București, recunoaște că jocurile de societate sunt capabile să îndepărteze tânăra generație obișnuită cu gadgeturile inteligente de pe ecrane. Propriul nostru Gábor Nagy , visătorul documentarului nostru, principalul consultant de jocuri pentru oamenii din Marosvásárhely și mândru proprietar al magazinelor online Jocozaur și Játszma, încurajează întotdeauna pe toată lumea să facă achiziții rezonabile atât în magazin, cât și pe ecran. Daniel Boboc, șeful magazinului pionul.ro din București, vorbește și el în filmul nostru și povestește cât de important este rolul orientativ al magazinelor de jocuri de societate pentru clienții care întâlnesc mai întâi jocuri ieftine, nu întotdeauna de calitate, aliniate pe rafturile hipermarketurilor. .
Și managerul, Alexandra Vieru (Lex Hobby Store, Jászvásár), care a crescut dintr-o jucătoare adevărată, nu doar în trecut, ci și astăzi, își menține constant foamea de jocuri, câștigând titluri, iar între timp are și timp. pentru a spune despre cele mai mari experiențe ale ei de joc în filmul nostru.
Liderii clubului de joc, vă mulțumesc și vouă!
Dacă te uiți la Jocumentar (nu-i așa?), vei vedea că în documentarul nostru prezentăm și antreprenori care trăiesc pentru hobby-ul nostru iubit.
Așa l-ați cunoscut pe proprietarul The Guild Hall din Cluj, Tudor Damian , care conduce unul dintre cele mai magnifice cluburi de jocuri și magazine de specialitate din țara noastră. Însă îl poți întâlni pe Cosmin Giurgiu de la Unlock Games din Timișoara, a cărui bunătate și experiență sunt aproape nelimitate. Și să nu-l uităm pe Bogdan Pănoiu de la Snakes & Wizards din București, care are două pasiuni: fotbalul și jocurile de societate. Poate fi o persoană cu adevărat fericită!
Producători de conținut favoriți, amuzanți, explicativi, sevaști!
A fi în fața camerei nu este ceva nou pentru producătorii noștri de conținut, așa că am aranjat rapid interviul cu aceștia, pe care îl puteți vedea în premiera din 31 august.
Protagonistul din Ali Plays a Lot, Ali Farczádi din Marosvásárhely, este îndrăgostit cu pasiune de jocurile de societate moderne, pe care le întrerupe doar atunci când viața are alte lucruri practice de-a face cu Alink. Nu am fi putut să cerem un editor și scenarist mai bun pentru filmul nostru decât el.
Andrei Dănescu de la Proti Plays din Timișoara este și un extrem de bun, ca să nu mai vorbim, cel mai prolific producător autohton de conținut de jocuri de societate. Merită să-i urmăriți videoclipurile! Mai amintim de Liviu Bărbăcaru și Sorin Sebastian , care au creat o platformă de comparare a prețurilor pe lângă magazinul lor online de jocuri de societate howtoplay.ro . Bravo baieti!
Am prezentat și personalități celebre!
În filmul nostru, personalităților care sunt conectate într-un fel la acest hobby fascinant de distractiv au primit și un microfon.
Un astfel de „profeț” este Mihai Ungureanu din Marosvásárhely, principalul organizator al festivalului Zilele Jocurilor, a cărui inimă uriașă rivalizează cu colecția sa de jucării. Și crede-mă, când scriem o colecție, vorbim despre sute de jocuri.
Un alt reprezentant celebru al hobby-ului nostru preferat este Marian Curcan din Jászváros, care a câștigat o medalie de argint la Carcassonne campion mondial în 2018 și o medalie de aur la același joc de masă în 2019. Pasiunea lui pentru jocul lui preferat a supraviețuit până în zilele noastre chiar și după sute de petreceri.
Sau există Valics Lehel , fostul proprietar al Le&le Games din Marosvásárhely, căruia îi datorăm foarte mult pentru munca sa de popularizare a jocurilor de societate.
Dragă regizor, minunatul nostru narator și figuranți dispuși!
Avem o mare datorie de recunoștință față de regizorul, directorul de imagine, montatorul și inginerul de sunet al filmului nostru. Da, este el într-o singură persoană, extrem de talentat Zoltán Rab , care a investit multă energie în proiectul nostru comun cu munca sa entuziastă și devotată, colorând-o constant cu ideile sale creative. Datorită lui Zoli, veți putea viziona în curând un documentar ușor de digerat, profesionist și plin de culoare.
L-am ales pe actorul Rudy Moca ca narator al documentarului nostru și am procedat corect! Vocea lui încântătoare și grăitoare oferă fundalul perfect pentru filmul nostru. Rudy, mulțumesc pentru râsetele mari și pentru munca grozavă împreună care pare atât de ușor cu tine!
Dragi figuranți, ați ajutat să faceți filmul nostru și mai dinamic și mai uman. Vă mulțumim și, de asemenea, pentru că ați jucat o seară lungă de jocuri cu noi, sperăm că nu ați făcut-o doar de dragul filmului!
Stimați profesioniști de mai sus, jucători profesioniști și experimentați, antreprenori care promovează jocurile și toți colegii, rudele și ajutoarele!
Vă mulțumim pentru cooperare și munca utilă, al cărei rezultat, primul film documentar despre jocuri de societate din România, Jocumentar, va fi primul care va fi văzut de publicul din Marosvásárhely pe 31 august la cinematograful Arta.
Printre multele puncte ale filmului nostru, unul dintre cele mai importante pentru noi, care este menționat și de speakeri din film, este că este important să știm unde suntem și unde vâslim în apele jocurilor de societate, deoarece dacă suntem conștienți de acest lucru, atunci fiecare joc va fi cu adevărat o experiență nouă.
Dacă urmați niște sfaturi bune și alegeți pentru dvs. jucării, cu siguranță vă veți îndrăgosti de acest hobby minunat, iar atunci din ce în ce mai mulți dintre voi veți înțelege zâmbetul constant care apare pe fețele noastre atunci când vă prezentăm jucării, veți răspunde la întrebări, sau te ajuta cu deciziile tale... Știi, la fel cum chipurile experților, jucătorilor și formatorilor de opinie prezentate în filmul nostru apar în timpul conversațiilor.
Esti curios? Sperăm cu adevărat, pentru că ne uităm din nou filmul cu același entuziasm de fiecare dată! Permiteți-ne să ne dăm mâna pe spate, în timp ce ne punem toată puterea, experiența și intenția educațională distractivă în filmul nostru auto-produs. Sperăm cu adevărat că va fi o experiență distractivă și plăcută și pentru tine!
Nu uita de premiera pe 31 august de la ora 19 la cinema Arta ! Vă puteți înscrie la adresa de e-mail hello@jocozaur.ro introducând numele dumneavoastră și ale invitaților dumneavoastră. Rezervările se fac în ordinea înregistrărilor primite. Așteptăm!