Jocumentar  – A Játszma saját rendezésű dokumentumfilmje - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Jocumentar - documentarul auto-regiat al lui Játszma

După săptămâni lungi, dar cu atât mai entuziaste, suntem mândri că a sosit momentul în care putem prezenta publicului ultimul nostru proiect sincer. Este documentarul nostru auto-regiat „Jocumentar”, a cărui premieră poate fi văzută la cinematograful Arta din Marosvásárhely pe 31 august 2021, de la ora 19:00.

Primul documentar al Jocumentar despre jocurile de societate din România, în care stăm de vorbă cu destul de mulți invitați experți în domeniul jocurilor de societate.

Filmul răspunde la multe întrebări relevante. De ce ne jucăm deloc? Cine caută ce într-un joc de societate? Ce plus adaugă un designer la jocul de societate? Care sunt concepțiile greșite despre jocurile de societate?

Filmul nostru, care este regizat de câteva luni, se dorește a fi un adevărat cadou. La fel ca în cazul jocurilor de societate, prin acest documentar dorim să oferim celor interesați un timp liber bun, constructiv, plăcut petrecut și distracție educațională.

Pe lângă jucătorii activi de petrecere, filmul nostru dorește să se adreseze și celor care au evitat până acum această lume minunată plină de posibilități.

Managerii magazinelor și cluburilor de jucării, designerii, producătorii de conținut și organizatorii de festivaluri au contribuit la finalizarea acestui material cinematografic complex.

Și de ce ar trebui să vizionezi acest documentar?

- puteți auzi părerile oamenilor cu experiență și autoritate în acest hobby

- vei realiza rapid cât de colorată este lumea jocurilor de societate și că există mii de alte titluri pe lângă jocurile pe care le cunoști

- vei afla ce grup divers de oameni se așează la o masă de joc

- vei primi răspunsuri la întrebările care ți-au apărut în minte

- eliminăm câteva concepții greșite menționate frecvent

- dacă tocmai începi să-ți cunoști prietenii, vei cunoaște un nou mod de divertisment util pentru tine

- dacă sunteți un asistent social cu experiență, veți primi confirmarea cât de bun și de dezvoltare a unui hobby pe care l-ați ales

Intrarea se face pe bază de invitație, iar tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un e-mail la hello@jocozaur.ro , în care vă scrieți numele, iar dacă aveți un invitat sau un însoțitor, să ne împărtășiți numele acestuia. Numărul de locuri este limitat și se pot rezerva în funcție de ordinea e-mail-urilor de înscriere primite.

Ne vedem pe 31 august la proiecția în premieră!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.