5 kooperatív játék lelkes amatőröknek

5 jocuri cooperative pentru amatori entuziaști

Cooperăm din nou, nu concurăm. Cel puțin cu colegii noștri jucători! În postarea noastră, vă prezentăm noi jocuri cooperative, unele pe care ne putem bucura să le jucăm chiar și ca începători. De ce? Pentru că sunt interactive, rapide și grozave pentru jocuri de familie și petreceri ocazionale! Să vedem!

1. Ieșire seria

Iubitorii de camere de evadare au fost încântați să primească primele versiuni de jocuri de masă ale camerelor fizice, permițându-le să aducă în sfârșit experiența rezolvării ușilor, codurilor și misterelor încuiate în casele lor. Dacă ceva, seria EXIT aduce această emoție și ne așteaptă tot atâtea ediții, cât mai multe teme, povești și descoperiri noi, obstacole și încuietori. Pe lângă multele povești de aventură și destul de groază, contorul de tobe enervant crește entuziasmul și menține tensiunea jocului până la sfârșit.

Puteți alege doar dintre zeci de jocuri EXIT care pot fi jucate doar pe Játszmán. Acum vom selecta aleatoriu un nivel de dificultate ușor, să spunem EXIT 11 - House of Puzzles , care este un excelent joc introductiv.

Povestea lui: erai pe drumuri pustii si se lasa seara intr-o padure, dincolo de care vezi o casa parasita. Când intri, ușa casei înfiorătoare se trântește cu un bubuitură puternic, apoi un clic ușor arată clar: ești încuiat! Rămâne o singură întrebare: ai ieșit de acolo?

Pentru experiențe unice, nu mergeți alături, luați orice joc Exit premiat Kennerspiel des Jahres 2017 de pe rafturile noastre, antrenați-vă și veți ști unde să vă organizați următoarea ieșire sau team building! Desigur, într-o adevărată escape room!

2. Kung Fu Panda: Jocul de masă

Știm cu toții acel panda stângaci care se transformă într-un adevărat luptător de kung fu la sfârșitul poveștii, nu? El este Po, panda, care, împreună cu prietenii săi, Furious Five (Tigru, Maimuță, Lăcustă, Viperă și Macara) luptă împotriva băieților răi.

În jocul de cooperare, fie îl întruchipi pe Po, fie pe unul dintre eroii celui de-al cincilea dinte și vei încerca să-l învingi pe principalul tău dușman, Tai Lung și alți răufăcători din seria Kung Fu Panda. Învingând băieții răi, îndeplinind misiuni și ajutându-i pe alții, vei câștiga Karma pentru a-ți îmbunătăți abilitățile personajului și a folosi obiectele legendare ale maestrului Shifu pentru a face față unor pericole și mai mortale. Ai nevoie de asta? Se pare că da, și din moment ce finalul este fericit și aceste personaje amuzante sunt comestibile, jocul în sine este un joc de masă de familie foarte adorabil. Asa ca incalzeste-ti pumnii! Nu vă faceți griji, nu va fi adevărat kung fu, dar aruncări intense de zaruri cu atât mai mult!

3. MicroMacro Crime City

Un joc care se concentrează 100% pe atenție! Aici nu există strategie, speculații, calcule, doar observație! Și o hartă a orașului, pe baza căreia încheiem dosare penale! Cum? Să vedem!

În Crime City, există crimă la fiecare colț! În calitate de detectiv, întorci harta orașului pe masă, scoți pachetul de crime și te uiți la primul indiciu, apoi încerci să- l găsești pe hartă! A funcționat? Dacă da, aici vine al doilea indiciu. Și continui să faci asta până reușești să închei toate firele și astfel să rezolvi crima.

MicroMacro Crime City se bazează pe jocul clasic de browser cu motor de căutare , cum ar fi faimosul Where's Wally? (Britanic) / Unde e Waldo? (American), totuși, aici nu trebuie doar să găsești ceva sau pe cineva, dar trebuie și să descoperi crime grave în spațiu și timp.

Ce crezi? Va fi suficientă lupa pentru a detecta cele mai mici detalii criminale? Jocul este recomandat pentru vârsta de 12 ani și peste sub supravegherea părinților .

Câteva premii pe care jocul le-a câștigat deja:

Cel mai bun joc de societate al anului (Spiel des Jahres 2021)

Jocul anului (As d'Or 2021)

Cel mai inovator joc de societate (Golden Geek 2020)

Cel mai bun joc de masă ocazional (Golden Geek 2020)

4. Seria similară

Similo este un joc de dezvoltare pentru copiii de școală elementară, în care trebuie să identifici un personaj misterios folosind diverse indicii, fie el un erou mitic, un animal, o persoană istorică sau un personaj de basm. Amintește de Barkóba, Similo este un joc de societate cooperant și colaborativ, cu o comunicare limitată. În plus, abilitățile de asociere și de inferență câștigă spațiu.

În joc, avem cinci runde pentru a ghici personajul misterios desenat de jucătorul cu indicii. Cu toate acestea, ghidul nu vorbește, el pune doar cărți. Dacă plasați cardul pe verticală, acesta va semăna într-un fel cu personajul care trebuie ghicit. Dacă îl așezi orizontal, el crede că nu arată așa.

Dacă suntem deștepți și ghicim bine, atunci în ultima rundă, a cincea, cartea personajului de ghicit și alta rămân înăuntru. De acolo, jocul se va termina în curând.

Ești gata de ghicit? Vino, stai în jurul mesei pentru acest joc care are loc în doar 20 de minute! Apoi urmează următorul Similo!

5. Doar unul

Joc de petrecere cu reguli simple, premiul Jocul Anului. În Csak Egy , încercăm, de asemenea, să ne conducem partenerul către un cuvânt secret într-o echipă comună, folosind câte un cuvânt cheie la un moment dat. Da, dar numai dacă mai mulți dintre noi scriem același cuvânt, nu le mai putem folosi ca ajutor.

Un joc de societate care dezvoltă abilitățile de asociere a cuvintelor și pune accent pe experiența socială și interacțiunea.

Ca jucători, scopul nostru este să ghicim corect cât mai multe dintre cele 13 cuvinte de pe cardul nostru. Jucătorul la rândul său trage o carte, o pune în fața lui, astfel încât să nu o vadă și spune un număr. Ceilalți se uită la ce cuvânt este pe cardul răsturnat al partenerului lor și scriu o frază pe propria carte care îl poate conduce pe ghicitor la cuvântul original. După aceea, își întorc propriile cuvinte și partenerul lor trebuie să se asocieze din acest nor de cuvinte cu cuvântul de pe propria carte.

Jocul pare foarte simplu la început, dar uneori ne încurcăm dacă, de exemplu, am scris același cuvânt, sau credem că un cuvânt de ajutor este atât de clar încât alegem altul, pe baza căruia neintenționăm facem munca de ghicitor mai dificilă. Și tocmai asta dă dinamica jocului, indiferent dacă reușim să gândim cu capul partenerului nostru? Ne putem recunoaște cu adevărat colegii de echipă după doar o tură?

Dacă tocmai începi să cunoști jocurile sociale, care pentru tine nu sunt neapărat despre competiție, și cauți jocuri distractive, atunci poți alege din cele prezentate mai sus cu liniște, deoarece toate vor fi ușor de accepta si iubeste! Și dacă doriți să încercați alte jocuri, nu ezitați să ne anunțați, iar noi vom fi bucuroși să vă ținem de mână până veți afla care sunt preferințele dvs., care sunt primele jocuri care vă vor face să vă îndrăgostiți de următorul , jocuri mai complexe. La noi nu a fost diferit și vedeți, putem vorbi ore întregi despre jocuri de societate și putem umple paginile cu prezentarea lor!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.