Most másképp szolgáljuk a közösséget - Vagyis: miért leszünk május 30-án zárva?

Acum servim comunitatea într-un mod diferit - Cu alte cuvinte: de ce vom fi închise pe 30 mai?

Credem că dacă ne facem treaba bine și aduci acasă un joc bun, beneficiem indirect comunitatea în care locuiești. Jocul jocurilor de societate este o distracție de calitate, timp în care trăim experiențe reale, ne dezvoltăm și ne acordăm atenție unul altuia. Pentru noi, aceasta este baza modelului nostru de afaceri: trebuie să oferim jocul potrivit oamenilor potriviți pentru a ne câștiga existența.

Ok, dar de ce vom fi închise?

Așa cum sunteți în căutarea comunității potrivite, la fel este și Játszma. Suntem norocoși să facem parte dintr-o comunitate de companii în care există multe afaceri cu o mentalitate și o misiune similare, a căror misiune, pe lângă realizarea unui profit evident, este să aibă un impact pozitiv asupra mediului lor. Această comunitate de companii este BNI Action în Vásárhely. În același timp, suntem norocoși că și colegii noștri fac parte din aceste misiuni și le iau foarte în serios. De aceea vom fi închise luni. Dar de ce?

Sub auspiciile BNI Action, există mai multe afaceri în Marosvášále care au decis să nu dedice o zi pentru a obține profit, ci să ajute într-un mod diferit. Nu ne facem treaba obisnuita, iesim de la birou si, pregatiti cu unelte si o galeata de vopsea, vopsim peretii si usile, reparam garduri si acordam ajutor acolo unde este nevoie. Această acțiune implică peste 45 de persoane din mai multe afaceri care vor activa la Casa de Copii Dorcas, Asociația Sfânta Elisabeta și Asociația Pro Christo et Ecclesia între orele 08:00 și 17:00.

Cum te afectează asta?

La această promoție participă toată lumea de la noi, așa că vom fi închise pe 30 mai. În magazin nu va fi nici un serviciu, iar comenzile online vor fi livrate la curier marți. Sperăm că încă se potrivește :)

Vom raporta evenimentul în curând!
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.