Utazol, nyaralsz? Íme 4 tökéletes játék ezekre az alkalmakra!

Ești în călătorie sau în vacanță? Iată 4 jocuri perfecte pentru aceste ocazii!

Îți iubești atât de mult tovarășii încât îi iei cu tine pe câțiva dintre cei mai mici în ieșirile și excursiile tale? Acum va fi clar dacă avem ceva nou pentru tine în această recomandare, sau dacă ți-am întâlnit gustul cu selecția noastră. Pentru că știm, nu-i așa, că dincolo de jocurile de cărți SOLO, UNO, DOS, există și jocuri de dimensiuni mici, dar extrem de distractive? Vă prezentăm acum patru candidați dintre aceștia!

Călătorește prin lume cu Matchify: Traveler

Printre numeroasele versiuni de Matchify, puteți găsi și carduri de călătorie, așa că dacă sunteți doar în vacanță în apropiere, puteți călători în jurul lumii cu aceste carduri! Cum?

Derularea jocului: jucătorul la rândul său trage două cărți în același timp din două pachete așezate unul lângă celălalt. Sarcina ta este să găsești o pereche de imagini și simboluri ale reperelor și caracteristicilor țării pe cărțile extrase, de exemplu, perechea Turnului Eiffel va fi Paris, iar perechea persoanei îmbrăcate într-un kimono va fi steagul japonez. . Jucătorul care găsește cele mai multe perechi cât mai repede posibil câștigă jocul.

Testează-ți atenția, viteza și cunoștințele despre națiuni! Matchify: Traveler este un joc distractiv de cărți care va înveseli orice excursie sau ieșire în familie!

Tucano , pasărea tropicală care mănâncă fructe

În acest joc de cărți, colectăm fructele pădurii tropicale pentru pasărea noastră tucan, originară din Brazilia, dar aveți grijă, nu toate vor fi atât de gustoase până la urmă, adică nu toate valorează atât de multe puncte. asa cum ne-am dori.

Derularea jocului: punem trei cărți în trei coloane, iar la rândul nostru putem alege una dintre aceste coloane după bunul nostru plac. Așa ne colectăm cărțile și umplem întotdeauna cele 3 coloane trageți alte 3 cărți din pachet. Majoritatea cărților sunt cărți cu fructe cu scoruri diferite, pe care va trebui să le calculăm la sfârșitul jocului. Și aici se află lumea interesantă a Tucanoului. În funcție de câte cărți cu fructe am adunat, putem avea puncte plus și minus.

Un joc de cărți rapid, de 15 minute, dintre care două sunt garantate a fi vândute într-un grup mare de drumeții, astfel încât să puteți da clic pe gustul, simplitatea și viteza acestuia.

Avem 20! — Vei ajunge la douăzeci?

Știați că nu este atât de ușor să numărați până la 20? Mai ales într-o seară sălbatică de vacanță cu prietenii sau familia jucând Ki20tuk!

Acesta este un joc de petrecere în cooperare, al cărui scop este ca tu și prietenii tăi să numeri de la unu la douăzeci din nou și din nou. Până când o regulă ciudată se pune în cale... Vin cinci, sau trebuie să dai din palme, trebuie să bati la unsprezece sau cincisprezece? Vei reusi?

Pot veni niște Fröccs ?

Atunci hai să o facem pentru noi înșine! În jocul de cărți Fröccs, suntem eroi de cârciumă care cumpără pahare și le umple cu un amestec de vin și sifon, făcând spritzers delicioase de vară de vânzare!

Desfășurarea jocului: într-o rundă, puteți alege două dintre următoarele 4 acțiuni: 1. cumpărați un pahar, 2. vindeți un strop, 3. trageți două cărți, 4. puneți atâtea cărți câte pahare aveți. Dinamica jocului constă în desfășurarea acestor acțiuni. Ca un plus de distracție, îl puteți încrucișa (carte de pompă) și îl puteți prezenta (carte de prezentare) cuiva în timpul jocului.

Și, deși nu ne vom îmbăta de la joc, cu siguranță ne vom dori un strop frumos la final!

Va fi Yellow Muscotály, Sürkebarát sau Zöld Veltelini vinul tău spumant preferat? Folosește tactici, distrează-te puțin cu ceilalți eroi de pub și, la sfârșitul jocului, vei fi Regele Splash!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.