Egészítsük ki nyári programjainkat egy kis játékkal!

Să ne completăm programele de vară cu un mic joc!

În doar câteva zile, începe oficial vacanța de vară! Trei luni solide de odihnă și joacă. Este o vară plină de tabere, vizite la bunici, jurii pentru copii și excursii. Primești și tu această perioadă cu o bucurie explozivă, nu-i așa?

Și când este vară, ne petrecem cea mai mare parte a timpului în aer liber. Ne adunăm cu familia și prietenii și petrecem weekendurile la bunici, casele de vacanță, iubitorii de aventură merg în camping și sunt cei care, dacă ar putea, s-ar muta lângă apă până în septembrie.

Indiferent care este programul nostru, există întotdeauna un loc și un timp pentru o bună socializare în timpul vacanței de vară.

Toate jocurile în aer liber de la Játszma oferă activitatea perfectă pentru cei cărora le plac jocurile de mișcare. Ei pot alege dintre mingea Waboba care sări în apă , Rounders , aruncarea cu cerc , bowling , frisbee și yo-yo vechi.

Iar dacă ești obosit de căldură, poți face timpul în care așteptați pepenele galben răcit cu petreceri rapide la umbră. Și aici, alegerea este infinită, de la cărți clasicemaghiare și franceze la cărți tematice (Marvel, Jóbarátok, Harry Potter, Bogyó și Babóca etc.) până la cărți educaționale și jocurile de cărți Ligretto și Uno , vei găsi ceva potrivit pentru toată lumea. .

Una peste alta, nu contează cât de mare este pachetul tău pentru cei cărora le plac jocurile de societate adevărate, au întotdeauna loc pentru câteva dintre jocurile lor preferate! Și au dreptate, pentru că jocurile întăresc întotdeauna o prietenie, apropie membrii unei companii necunoscute anterior și formează o familie.

Așa că socializează cu colegii tăi în tabere, serile de vară cu prietenii, întrunirile mari de familie și bucură-te de vacanță!

Vacanță plăcută și vacanță relaxantă tuturor!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.