Képregényhősök társasjáték dobozba zárva, avagy a stratégiai játékok fenegyerekei és nemcsak - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Eroii de benzi desenate într-o cutie de jocuri de masă, sau geniile jocurilor de strategie și nu numai

Jocurile de strategie care sunt mai complexe decât jocurile tradiționale de masă necesită previziune și planificare, dar în schimb sunt extrem de interesante și o adevărată provocare, deoarece ne putem aștepta la rezultatul deciziilor noastre și a rezultatelor lor. Dacă putem juca și aceste jocuri de petrecere cu eroii noștri preferați de benzi desenate, nu există nicio îndoială, ei vor deveni favoriții noștri foarte repede.

Strategie, înșelăciune, concluzie corectă - aceste abilități și abilități similare vor juca un rol principal în următoarele jocuri de societate în căutarea aventurii, cu o mulțime de elemente de fantezie. În alcătuirea listei de săptămâna aceasta, îi favorizăm pe fanii jocurilor de strategie, dar am dori să-i facem curioși și pe cei care abia încep să cunoască aceste jocuri sociale mai complexe.

Marvel United

În sfârșit, în sfârșit, în sfârșit! Ne putem pune în pielea supereroului nostru Marvel favorit și putem experimenta ce treabă supraomenească este să salvezi civilii de băieții răi. Asta aduce Marvel United în 50 de minute, cu plăci colorate și elaborate.

Personajele noastre sunt selectate dintre Captain Marvel, Hulk, Black Widow, Captain America, Iron Man, Furnica și Viespa, care apoi trebuie să-și ia mănușile de supererou cu cei 3 răufăcători principali (Red Skull, Ultron și Taskmaster).

Ce facem? Așa cum am scris, pentru a curăța zonele de băieții răi și a salva pe nevinovați. Cu cât prindem mai mulți răi și cu cât salvăm mai mulți civili, cu atât ne confruntăm mai repede cu răufăcătorul principal. În timpul luptelor noastre, desigur, trebuie să ne confruntăm cu diverse amenințări, cărora, dacă le-am confruntat cu succes, jocul ne răsplătește cu o abilitate specială a locației date. Nu lăsa răul să preia controlul! Învinge-le amenințările, salvează continentele și luptă-te cu arhi-răucătorii odată pentru totdeauna! Cunoscuta serie Marvel nu este acum pe ecran, ci în colecția de jocuri de masă pentru familie, așteaptă să o scoți din nou și din nou și din nou!

Vampir: Mascarada - Vendetta

Dacă ai terminat deja toate serialele de vampiri existente, este timpul pentru un joc de masă Vampire: Masquerade Ball - Vendetta. Ne aflăm în Chicago, unde sunt organizate adevărate clanuri de vampiri, iar muritorii habar nu au despre existența lor. Orașul Chicago este condus de clanul Camarilla, condus de un prinț care se bucură de loialitatea și sprijinul vampirilor locali. Da, dar la fel ca muritorii mai fragili, mai sunt unul sau doi înfometați de putere printre vampiri, care încearcă în secret să ia locul prințului. De ce au nevoie pentru asta? Influenta cat mai mare. Cum pot câștiga asta? Cu cât joacă mai multe cărți și sânge, cu atât câștigă mai mulți aliați, cu atât influența lor crește mai mult.

Strategiază, înșeală tabăra adversă, trage concluziile corecte și vei fi în curând noul arhiduce de Chicago!

Călătoria unui erou

Călătoria eroilor este „împânzită” de aventuri și adversități. Asumându-și rolul unui erou, deschizându-i drumul, îl însoțești pe calea aventurilor fantastice. Dacă personajul tău devine un erou pozitiv sau negativ în timpul aventurii depinde de multe obstacole neprevăzute și, bineînțeles, de deciziile tale.

Dacă alegi calea cu înțelepciune, eroul tău își va îndeplini destinul.
Este o tablă grozavă de povestiri plină de cărți de rol și aventură, precum și de personaje cu care ne putem identifica cu ușurință, deoarece alegem povestea de fundal, motivația, abilitățile și scopul vieții eroului nostru.

Încearcă Hősök út, care se potrivește și cu romanul de aventuri captivant de captivant, care poate fi reluat de multe ori fără să te plictisești de el în curând!

Cronici criminale: 1400

Cazuri de crime medievale învăluite în obscuritate veșnică? Nu, nu mai există secrete pentru jucătorii Crime Chronicles: 1400! Joacă în rolul unui detectiv medieval, vizitează scenele crimei și rezolvă cele mai întunecate crime.

Franța din secolul al XIV-lea este plină de crime complexe, așa că există o nevoie reală de inspectori arătoși care, după ce folosesc împreună un smartphone sau o tabletă, cercetează locul crimei, căutând și găsind indicii și probe, interoghează suspecții și martori și verifică corectitudinea concluziilor lor, până când în cele din urmă dezvăluie secretul întunecat.

Notă importantă: jocul necesită utilizarea aplicației Crime Chronicles, care nu necesită o conexiune suplimentară la internet după descărcare.

Încercați acest joc de masă detectiv extrem de inovator, cooperant și care călătorește în timp. Nu trebuie să te îmbraci într-un costum medieval, dar ne-am imaginat cât de mult mai distractiv ar fi!

Aurora așteaptă

Ne aflăm în epoca post-apocaliptică, în care radiațiile radioactive din Ultimul Război au înghețat țările din nord, așa că ne petrecem zilele într-un deșert de gheață și încercăm să gestionăm cât mai inteligent resursele rămase, slabe.

Ar putea un mesaj radio să aducă mântuire în acest iad de gheață? Nu știm, dar sperăm, pentru că oricum nu mai avem nimic. Ne pregătim de călătorie, luptăm împotriva cronometrului și unii pe alții pentru a ajunge la bordul ultimului spărgător de gheață care trimite mesajul radio. Aurora, care navighează lângă coastă și caută supraviețuitori, este singura scăpare din înghețul complet. Odată cu apropierea iernii devastatoare, mai sunt doar câteva zile pentru a ajunge la navă și a se îmbarca. Vei reusi?

Lista noastră de favorite este departe de sfârșitul serii nesfârșite de jocuri de strategie, dar sperăm că am servit ca un gust suficient pentru toți cei care fac cu ochiul la jocurile de strategie de ceva vreme. În plus, acum toate jocurile prezentate mai sus sunt proaspăt sosite în magazinul nostru și așteaptă doar să le încercați! Ia-l pentru uzul tău sau fă-l cadou, un lucru este sigur, toată lumea se înțelege cu ei!

Dacă doriți să oferi oricui bucurie și timp petrecut împreună, jocul de masă poate îndeplini ambele obiective nobile. Ce mai astepti? Nu ai idei? Nu-ți face griji, vom fi bucuroși să te ajutăm să alegi cel mai bun partener pentru tine!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.