Családban marad! – Új családi és gyerekjátékok a Játszma polcain! - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Rămâne în familie! – Jucării noi pentru familie și copii pe rafturile din Játszma!

Deși am ales un titlu ușor înșelător, nimeni nu ar trebui să se alarmeze, nu vrem să dezvăluim secrete de familie care sunt păstrate cu frică, mai degrabă am adus copii și însoțitori de familie crocant de proaspeți pe care, dacă îi încerci, îi vei păstra la propriu. ii in familie, ii vei tine cu frica, nu ii vei lasa din mainile tale.

nu crezi? Citiți mai departe și cunoașteți câteva noutăți care pot deveni o parte importantă a comorilor familiei.

Va fi o joaca de copii, o sa vezi!

Ediția aniversară Coloretto

Tocmai ai început să înveți să scrii, dar ești deja o persoană mică independentă? Îți poți arăta personalitatea colorată în Coloretto!

Mai ușor decât 1x1. Trebuie să strângi cărți colorate și primești puncte pentru trei cărți de aceeași culoare. Cu toate acestea, fiecare card necolectat va avea ca rezultat un punct minus. Suntem confuzi? Da, există multe puncte plus-minus în joc, așa că aveți întotdeauna la îndemână hârtie și creion pentru o matematică mai ușoară!

Coloretto include un pachet de cărți și reguli, fiind ușor de transportat și jucat oriunde. Un joc ideal pentru grupuri de gândire, printre care indivizi colorați nu sunt neobișnuiți.

Un joc de cărți distractiv și rău, în care norocul și tactica merg mână în mână. Ca carte de ajutor, există Joker, care, în ciuda puterii sale de secole, te va ajuta și în acest joc.

Schimbați-vă culoarea, urmăriți culorile adversarilor și obțineți cât mai multe cărți de aceeași culoare! Aceasta este esența Coloretto pe scurt.

Familia Katamino

Acesta este un duel Tetris fulgerător! Familia Katamino este o clădire logică și un joc de masă pentru doi jucători, al cărui scop este ca un jucător să-și umple propria zonă de joc cu forme Tetris într-un timp mai scurt decât celălalt. Cine plasează primul cuburile Tetris pe partea sa, câștigă runda dată. Sună ca un duel captivant, nu-i așa?

18 elemente de joc, niveluri de dificultate pentru începători, ușor, mediu, greu și profesional te așteaptă și te fac să gândești în joc. Dar nu te poți gândi mult, pentru că ritmul dictat de adversarul tău este rapid!

Antrenează-te pentru a deveni un Tetriser profesionist! Un lucru este sigur, viziunea spațială și abilitățile logice vă vor mulțumi pentru timpul petrecut în Katamino Family !

Culoare combinată

Când cartea de colorat și jocul de masă se întâlnesc, se naște Combo Color.

Ți-ar plăcea să joci ocupantul teritoriului folosind doar pixuri cu pâslă? Ei bine, cu Combo Color, un joc de masă de colorat ușor, poți încerca și tu! În fața ta se dezvăluie diverse lumi mici, unde poți lovi zone valoroase! Cum? Pictează zonele valoroase cu propriile tale culori! Așa au înscris puncte până la urmă. Sunteţi gata? Du-te într-o aventură de colorat!

Apropo, cu fiecare rundă de Combo Color îți îmbunătățești abilitățile de combinare.

Noutăți care fac familiile să vrea să se joace până la cer

Insula pisicilor

Legendara Insula Pisicilor este amenințată de o armată diabolică, așa că, în calitate de jucători iubitori de pisici, vă urcați pe o navă pentru a salva locuitorii insulei. Sarcina ta este să transporti cât mai multe pisici în coșuri pe nava ta, să salvezi comori și să le așezi pe toate la bord astfel încât să umpleți toate încăperile (magazin, cabine de dormit, sufragerie). Alegeți cu înțelepciune, deoarece cu cât plasați mai mulți pisoi dintr-o singură culoare, adică familie, cu atât mai multe puncte veți obține la sfârșitul jocului!

Plimbați-vă în jurul insulei misterioase, astfel încât să nu mai rămână o singură comoară sau pisică pentru inamic! Finalizează-ți misiunile astfel încât să te poți lăuda cu cele mai multe puncte la sfârșitul celei de-a cincea zile, adică runda! Pentru a câștiga, trebuie doar să finalizați cu succes o zi și cele 7 faze ale acesteia: umplerea câmpurilor, pescuitul, explorarea, căutarea, salvarea pisicilor, raritățile și golirea.

Iubitori de pisici, acest însoțitor nu poate lipsi din comoara voastră!

Deblocați 3 - Aventuri ciudate

În Unlock, vei experimenta trei aventuri în escape room și vei avea nevoie și de telefoanele tale mobile pentru a crește entuziasmul!

Ieșiți din ascunzătoarea omului de știință nebun, un tren din vestul sălbatic și regatul Oz! Dacă poți îndeplini toate cele trei provocări, ești cu adevărat un artist de evadare înnăscut!

Deblocați! într-un joc de societate inspirat din camerele de evadare, trebuie să rezolvi diferite sarcini împreună cu colegii tăi pentru a progresa prin poveste. Te va ajuta aplicația gratuită pentru telefon care controlează jocul, în care poți introduce coduri, astfel încât să poți obține sfaturi utile, dar aceeași aplicație măsoară și cei mai mari adversari și timpul disponibil pentru evadare.

Tic-tac, chiar vei reuși să ieși în siguranță?

Kill the Unicorns - Bacon din Táltos

Ne pare rău, dar trebuie să rupem norii roz de unicorn pentru o vreme!

Chiar și în numele său , Kill the Unicorns este un mic joc de masă aparent drăguț în care, ascultați acum: trebuie să capturați și să executați unicorni. Asta are sens pentru paradox, nu-i așa? În acest joc de masă aparent inocent, trebuie să întinzi capcane pentru prada și adversarii tăi cât mai viclean, astfel încât să poți fi câștigătorul la sfârșitul sezonului de vânătoare de patru zile.

Ar trebui să știți că unicornii care amenință regalitatea provoacă o mulțime de probleme, inclusiv schimbările climatice, așa că, conform decretului prințesei, puteți vâna aceste creaturi fără milă fără milă o dată pe an, în timpul unei vânătoare de patru zile. 

Așa că puneți capcane, licitați/cacealmii unicorni, aruncați prada și cumpărați de pe piața neagră. Cel mai mult din toate, desigur!

Acesta este un mic joc complex, care nu se zgâriește cu umorul, vânează unicorni și nu cumpără de pe piața neagră. Prudență! Poate deveni un favorit într-o clipă. Desigur, numai după ce ți-ai revenit din criza plină de umor a lumii înghețate a unicornilor.

Beez: Dragă

Beez aduce o procesiune de albine flămânde de miere. Daca vrei sa devii o albina ocupata pentru a framanta cel mai valoros stup, acum este momentul!

Sarcina ta este simplă, trebuie să colectezi nectaruri zburând într-o anumită direcție, să le depozitezi în câmpul de celule splinei și la final trebuie să faci miere cerească, dulce.

Ești pregătit pentru chibritul cu miere în pajiștea înflorită? Zboară din floare în floare și strânge cât mai mult nectar dătător de viață!

Planifică din timp, descoperă-ți strategia și zboară mai întâi la linia de sosire!

Nu mai trebuie să-i convingem pe mulți dintre voi că inovațiile noastre de mai sus, împreună cu celelalte companii ale noastre, servesc pentru a face după-amiezele libere mai distractive, învățarea merge mai bine, conștientizarea comunității se dezvoltă, tendința de a coopera, creativitatea este îmbogățită etc.

Da, este vorba despre noi, cei dragi, copiii noștri, timpul prețios pe care îl petrecem împreună, despre care nu știm nimic mai neprețuit decât.

Așa că haideți să găsim un joc care se potrivește dispoziției noastre, timpului și grupului de vârstă și să aducem familia împreună timp de o oră în sufragerie! O sa vedem, ziua incepe, continua si se termina mult mai bine!

Și Játszma , ca întotdeauna, este bucuroasă să preia rolul de poștaș al brokerului de jocuri!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.