Játékos kedvű a család? Íme, 3 játékötlet az ünnepekre!

Familia este jucăușă? Iată 3 idei de jocuri pentru sărbători!

Ce altceva s-ar putea spune mai mult despre unirea în familie decât o vacanță? Acesta este momentul în care încetinim, ajungem din urmă, ne relaxăm și petrecem cu adevărat timp de calitate împreună. Și pentru asta, pe lângă mesele delicioase, conversațiile semnificative și plimbările în aer curat, un joc de masă bun este esențial. Ți-am adus acum trei tipuri de însoțitori de familie ușori, dar diferite pentru sărbători!

Ticket to Ride - Europa (ediția maghiară)

Credem că acest joc este un Jolly Joker când am introduce pe cineva în lumea copleșitor de fabuloasă a jocurilor de societate, dar ne-am asigura egoist că vom avea un partener de joc persistent în viitor!

Sfatul nostru: începeți lecția introductivă cu un Ticket to Ride ! Călătorești prin Europa cu trenul, în timp ce descoperi noi orașe și rute. Și cine obține cele mai multe puncte din cărțile de traseu scurt și lung va fi câștigătorul, vrem să spunem, cel mai priceput călător!

Este ideal ca un joc de familie, deoarece în timp ce copiii își testează și șlefuiesc cunoștințele de geografie, părinții își pot planifica următoarea destinație de vacanță.

Dacă se întâmplă să luăm locul din care trebuie să privim cu capul în jos harta de joc a Europei, ne vor veni imediat în minte acele experiențe pozitive sau negative legate de topografii orbi de clasa a VIII-a!

Și ceea ce este cel mai important este că Ticket to Ride este un joc de masă distractiv și ușor de învățat pentru familie, perfect pentru un joc de tren, care atrage jucătorii amatori de jocuri de societate care iubesc să călătorească pentru prima dată.

Bătălia de cuvinte

Am adus Word Battle familiilor cărora le plac jocurile de asociere. Accelerează-ți după-amiezele leneșe cu acest joc captivant care îți afectează și cunoștințele, vocabularul și reflexele!

Există un gadget asemănător cu o farfurie zburătoare, uită-te bine, „el” va fi arbitrul tău! Înainte de fiecare rundă, el îți oferă un subiect și o scrisoare inițială, iar sarcina ta este să dai un răspuns corect la întrebare cât mai repede posibil. Cine este cel mai rapid primește punctul.

Este un joc atât de convenabil încât arbitrul face totul pentru tine: înregistrează răspunsurile și ține scorul, astfel încât într-adevăr trebuie să te concentrezi doar pe a răspunde rapid.

Și, deoarece există o mulțime de întrebări, 3.000 dintre ele, vă garantăm că vor exista o mulțime de subiecte și întrebări fără răspuns și pentru noul an. Bătălia cuvintelor!

Carcassonne: ediția a 20-a aniversare (în maghiară)

Nu există niciun joc de masă recomandat care să nu includă Carcassonne! Popularitatea sa nu este întâmplătoare, deoarece multor oameni le plac jocurile de societate de strategie, dintre care Carcasonne este lider în listă de ani de zile și sunt disponibile multe ediții diferite de Carcassonne .

Designerii au adus un omagiu ediției de 20 de ani de la Carcassonne cu acest ambalaj decorativ cu adevărat albastru Advent. Ediția de sărbători include jocul de bază Carcassonne , mini-expansiunea River (cinci piese noi), mini-extensia Tatăl și 15 piese noi aniversare . Acesta este pentru jucătorii îndrăzneți din Carcassonne! Pentru cei dintre voi care nu l-ați încercat încă, permiteți-ne să rezumam esența lui pe scurt.

Este un joc de masă modern care înfășoară plăci în care construim cel mai mare castel medieval din Europa, cetatea orașului francez Carcassone , încercând cu pricepere să ne poziționăm și să strângem cele mai multe puncte de victorie. În jocul anului 2001, dezvoltăm o provincie, construim câmpuri, orașe, mănăstiri, iar supușii noștri ne vor ajuta sub formă de cavaleri, hotiști, țărani sau chiar călugări.

Jocul se termină când cineva plasează ultima carte de teritoriu și, dacă mai are un servitor, își plasează ultimul servitor pe ea. Această ediție de sărbători este compatibilă cu toate jocurile existente și viitoare din Carcassonne.

Vă dorim sărbători fericite pline de distracție și râsete!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.