Imádtad nyomni Game Boyon a tetriszt? Akkor ezek a társasok tetszeni fognak!

Ți-a plăcut să joci Tetris pe Game Boy? Atunci îți vor plăcea aceste cluburi!

Cum a mers geometria la școală? Cuvântul poliomino înseamnă ceva? Și dacă spunem Tetris? Putem vedea că ochii fanilor Tetris s-au luminat deja, ceea ce ne bucură foarte mult, întrucât am adus jocuri de societate bazate pe Tetris. Și acum nu mai puțin de cinci. Dar nu tocam cuvintele, aratam jocurile!

Bärenpark

Suntem o țară „vizitată de un urs”, așa că nici iubitorii ursuleți de pluș nu pot fi prea departe de noi. Nu ne gândeam la ursuleți de pluș, ci la un joc de masă ușor de familie asemănător Tetrisului, Bärenpark și locuitorii săi.

Bärenpark este de fapt o rezervație de urși, adică va fi dacă îl dezvoltăm suficient. Placile de diferite dimensiuni și forme ne vor ajuta în acest sens, iar așezându-le împreună vom începe să ne construim propriul parc de urși. Putem avea un total de patru piese de teritoriu și parc în timpul jocului, care pot fi încorporate ca rezerve. Primul jucător care a construit toate cele patru zone câștigă jocul.

În acest joc de așezare a plăcilor, ai nevoie doar de câteva tactici, totul în rest este atât de simplu încât poți deja să joci live după ce ai citit regulile pentru prima dată. Nu este prea gândit și nu este complex, în schimb vei face parte dintr-o experiență de joc plăcută, de 30 de minute.

A doua șansă

Ești un adevărat jucător de școală veche? Atunci cu siguranță nu este o problemă pentru tine să joci Tetris pe hârtie. Ce? Ai auzit bine, pentru a doua șansă vei avea nevoie de hârtie și creion și, desigur, de plăcile Tetris ale jocului!

Ai o bucată de hârtie pe care trebuie să completezi o grilă de 9x9. La începutul jocului, vi se dă o piesă Tetris de pornire, pe care o desenați pe grilă, apoi aranjați noi forme rotund cu rotund pe foaia de hârtie.



În fiecare rundă, răsturnați două plăci și alegeți dintre ele, apoi redesenați și plasați forma pe propriile plăci (mai multe persoane pot alege aceeași formă în același timp). Dacă cineva nu poate plasa niciuna dintre figurile pe pătratul din fața lui, el primește o a doua șansă și poate dezvălui o altă carte din pachet. Dacă nu reușești să plasezi și asta, ești în afara jocului.
La sfârșitul jocului, câștigătorul este cel care are cele mai puține spații libere rămase pe terenul său. Un excelent joc de masă Tetris prin simplitatea sa, merită încercat!

Grădina Zoologică din New York

În jocul de masă New York Zoo, îți poți construi propria grădină zoologică cu flamingo, vulpi arctice, suricate, pinguini și canguri! Pe lângă animalele speciale și puii lor, puteți plasa și plăci de atracție în parcul dvs. de animale.

La sfârșitul jocului, proprietarul grădinii zoologice care acoperă toate zonele de construcție ale grădinii zoologice cu atracții și garduri vii/curse câștigă jocul. Da, ai dreptate, acestea din urma sunt facute sub forma de tetris!

Un joc de calitate cu figuri din lemn frumos sculptate, în care fiecare jucător înaintează cu un elefant drăguț.

Tetrace

Jocurile Tetrace de la IQ Booster sunt jocuri Tetris cu ritm rapid, cu mii de provocări și combinații. Există, de asemenea, versiuni Genius Square , Star și Solo ale acestora, toate promit divertisment rapid, care mișcă creierul.

În single player Solo, de exemplu, te așteaptă peste 62.000 de provocări, în timp ce versiunea în formă de stea a Tetrace Genius Square, Star, îți rezervă nu mai puțin de 165.000 de puzzle-uri.

Umple pătratul sau steaua cu forme de tetris și măsoară timpul pentru a crește și mai mult entuziasmul!

În Sala Regelui Muntelui

Cea mai complexă dintre petrecerile enumerate aici este În Sala Regelui Muntelui, în care jucăm nu trolii provocatori și batjocoritor cunoscuți în lumea internetului, ci figuri mitologice scandinave în sensul original al cuvântului, pitici asemănătoare oamenilor și elfi, dacă vrei.

După ani de exil, te-ai întors în sfârșit la casa ta ancestrală de munte pentru a-ți readuce imperiul la gloria de odinioară!

În consecință, sapă în inima munților și recrutez mai mulți troli pentru a lucra la reconstruirea imperiului tău sub munte. Dezgropate comori, tuneluri și alte zone uitate de mult, statuile căzute ale strămoșilor tăi și plasează-le la locul lor de drept, având în același timp încredere că în cele din urmă vei câștiga coroana Regelui Muntelui!

Tunelurile vor fi elementele tale Tetris în timpul jocului.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.