5 őrültebb ajándékötlet felnőtt összejövetelekre

5 cele mai nebunești idei de cadouri pentru adunările adulților

Nu trebuie să fie Revelion pentru ca într-o companie de adulți să apară jocuri de petrecere umoristice, distractive , dar perioada festivă care se apropie, și în special petrecerea de Revelion, este, fără îndoială, momentul perfect pentru ei.

Așa că, dacă ați luat o masă bună și ați discutat, luați câteva dintre jocurile menționate mai jos și râdeți unul de celălalt și mai mult unul de altul! Acum permis!

Adevărul dulce și picant

În jocul de cărți, care înfățișează foarte creativ doar o sticlă de sos chili pe ambalaj, avem lângă cărțile noastre un zar comun, cu care aruncăm categoriile de întrebări Dulce, Mediu sau Picant pentru fiecare rundă.

De exemplu, ți-ar plăcea să mănânci mâncarea ta preferată pentru tot restul vieții? Mediu, crezi în teoriile conspirației? Și considerăm o întrebare mai intimă ca fiind picant, cum ar fi dacă poate exista doar prietenie între un bărbat și o femeie?

Pe măsură ce jucătorul la rândul său a răspuns la întrebarea extrasă, ceilalți decid dacă cred că partenerul lor a răspuns da sau nu. În cele din urmă, jucătorul activ își dezvăluie propriul răspuns. Cine o lovește printre ceilalți primește un punct, cine nu o lovește, pierde. E la fel de simplu. Primul jucător care înscrie 7 puncte câștigă runda! vei fi tu?

Cărți împotriva umanității

Trebuie să fi auzit despre acest joc de petrecere neobișnuit, impregnat de umor negru. Da, acesta este jocul nebunesc inventat pentru oameni cu un „simț al umorului teribil”. Nu-ți face griji, dacă nu ești, te poți bucura de el...

În acest joc conceput în alb și negru, doar tu vei fi roșu de râs. De ce? Pentru că deja poți trage cărți de genul: Care este cel mai emo?, Ce mă face dependent?, Eu beau pentru că..., Dragă Mónika! Mi-ar plăcea să fiu în emisiunea ta pentru că am probleme cu...

Și răspunsurile înlocuitoare dintre care poți alege? Ei bine, nici ei nu vor fi plictisiți al naibii, uitați-vă doar la: excesul de greutate al lui Margit Bangó, Mirosul bătrânului, Viktor Orbán, Femei în reclame la iaurt, ca să le numim doar pe cele „mai drăguțe”.

Dacă aveți deja jocul de bază, puteți comanda o serie de suplimente, există și pachete de suplimente Geek, Period, Ass, Pride, Design, Sci-Fi, 90s Nostalgia, trebuie doar să alegeți dintre ele!

Rahatul se întâmplă

Situații incomode măsurate în sarometru! În Shit Happens, similar ca stil cu cardurile anterioare Anti-Umanity, ni se pot întâmpla doar lucruri rele. Trebuie să apreciem aceste situații oribil de jenante. În jocul umorului, surprizei și nebuniei, fiecare carte ascunde o situație dezordonată, cu numele situației, poza corespunzătoare și propriul număr de sarometru.

Trage și citește cărți pentru jucătorul din dreapta ta, care evaluează situația dificilă și o plasează în propriul rând de mizerie fără să vadă scorul de evaluare pe cartea extrasă. Da, există și mult umor negru în acest joc! Primul care aliniază corect 10 cărți câștigă jocul!

Ce crezi că este mai jenant: să te deschizi față de părinții tăi în timp ce aceștia doreau să fie singuri sau să te interzici din casă goală? Asemenea povești jenante și similare sunt jucate de numitul potrivit Shit happens.

Joc de cuplu - Cunoaște-te inteligent!

Acesta este jocul în care trebuie să fii deschis, pentru că încă îți duci relația la târg! Ei bine, situația nu este atât de gravă, trebuie doar să răspunzi sincer la câteva întrebări mici despre partenerul tău. Cu acest joc de societate, puteți evalua foarte bine cât de bine vă cunoașteți, cât de mult vă acordați atenție unul altuia, dar pot fi dezvăluite și o mulțime de lucruri noi și eventual mici secrete.

Cutia contine doua jocuri, unul poate fi jucat de un cuplu, celalalt poate fi jucat de 2-4 cupluri impreuna. Întrucât este Revelion, îl recomandăm pe acesta din urmă, vom vibra împreună pe un val de râs mai mare și mai puternic.

Întrebările vor fi amuzante, provocatoare, dar și serioase, scopul este să le răspundem mereu sincer, dar din punctul de vedere al partenerului nostru. El va merge? Se dovedește!

Jocuri de băut de petrecere

Vechile jocuri bune de petrecere de băut nu au nevoie de prezentare. Cu toate acestea, pentru o clipă, am dori să scoatem cele 6 versiuni diferite ale Jocuri de băutură de petrecere, care pot întotdeauna, întotdeauna ridica starea de spirit a oricărei nopți de petrecere. În jocul disponibil pentru bani de buzunar, trebuie să asociem cuvinte cu subiecte precum pub crawl sau rata cu vedere încețoșată, dar trebuie să scăpăm și de șobolanul din Ratted, de exemplu. În versiunea Blotto, trebuie să colectăm băuturi mai devreme decât prietenii noștri de băutură, în Hic se dovedește că băutura și răsucitorii de limbă nu sunt cei mai buni însoțitori, iar în Gargle scopul este să recunoaștem un cântec, chiar dacă ni se fredonează. în timp ce face gargară cu băutură.

Deci, este mult de lucru de făcut, în funcție de jocul de cărți de băut pe care îl alegeți. Dar Revelionul este lung, nu-i așa?

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.