Tanuljuk együtt játszva a formákat! 5 geometriai játék gyerekeknek

Să învățăm formele jucând împreună! 5 jocuri de geometrie pentru copii

Relația dintre copii și formele geometrice începe mai devreme decât credem. Jocurile create pentru dezvoltarea acestei relații și recunoașterea formelor pot fi folosite pentru a consolida învățarea scrisului la școală, de exemplu, atunci când copilul cu bucurie explozivă recunoaște litera O, care seamănă cu un cerc, litera A, care arată imaginea unui triunghi etc. Prin urmare, merită să începeți dezvoltarea pregătirii formei de la o vârstă foarte fragedă. Acum indicăm câteva jocuri simple disponibile la Játszmán.

Leporello Shapes - Primul joc de cunoaștere a formelor pentru copii mici

Să-i punem Formele Leporello în mâinile copilului nostru de un an, pentru că cu cât se uită mai mult și întoarce cartea, aparent fără țintă, cu atât mai mult va recunoaște bila din burete sau bila pătrată rostogolită spre el, sau formele mamei de prăjituri de Crăciun, apoi cercurile colorate clipind la semafoare si tot asa.incet pana la literele mentionate in introducere.

Animale și forme - Introduceți forma lipsă în corpul animalului dvs. preferat!

Acest joc de recunoaștere a formei format din 12 bucăți de carton rezistent poate fi jucat de la vârsta de 2 ani, în care trebuie să potriviți formele de aceeași culoare în corpurile animalelor de aceeași culoare.

Cei mici se vor bucura cu adevărat de ea, deoarece învață culorile, formele și animalele lor preferate în același timp! Cu siguranță se vor ocupa cu ea până la momentul unei cafele! J

Magna-Tiles Glow in the Dark - O lume fascinantă de forme care strălucesc în întuneric

Iată Magna-Tiles, cea mai bună jucărie magnetică de construcție din lume și versiunea sa specială cu lumină LED! Faceți creații unice cu ajutorul setului de matrițe magnetice din 16 piese, apoi stingeți luminile cu tata și admirați-vă lucrarea genială! Imaginați-vă, puteți juca de la vârsta de 3 ani!

Geomag Supercolor Panels - Kit de construcție magnetică pentru școlari

Linia de produse Geomag Color îl introduce pe copilul tău de opt ani în lumea uluitoare a forțelor magnetice în cel mai scurt timp, stimulând în același timp creativitatea și gândirea logică. Varietatea și maleabilitatea formelor permite reînnoirea continuă a structurilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu te poți sătura să construiești Panouri Supercolor Geomag de multe ori! Tot ce ai nevoie pentru a-ți crea capodopera este imaginația ta!

 

Fii în formă - Fii în formă și câștigă!

Poate cel mai complex dintre toate aceste jocuri geometrice este Shape Catcher, care dezvoltă simultan abilitățile de observare și reflexele copiilor. Și pentru aceasta, vor avea nevoie doar de cărți, și anume de cărțile de selecție și imagini ale Shape Catcher. Primele au o formă colorată, cele din urmă au o figură (persoană, animal, obiect) alcătuită din forme și forme de diferite culori.

Formafogó pentru copii cu vârsta peste 5 ani poate fi jucat în trei versiuni.

Prima versiune: micii noștri jucători trebuie să găsească culoarea și forma care apare cel mai des pe cartonașul desenat.

A doua versiune: găsiți culoarea și forma care nu apare deloc în imagine.

A treia versiune: denumește imaginea de pe cardul cu imagine.

Este un joc captivant și rapid, pentru care trebuie să aduni câțiva prieteni preșcolari/școlari! Desigur, numai după ce l-am făcut acasă!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.