Játszani párban érdemes!

Merită să jucați în perechi!

Ne place să jucăm jocuri cu doi jucători datorită vitezei și simplității lor. Și atenție, serios, articolul nostru de pe blog este încă despre jocuri de societate! În plus, acum vă vom spune pe scurt despre patru jocuri pentru care nu trebuie să aranjați întâlniri cu prietenii pentru a vedea când vă puteți reuni pentru o rundă rapidă de jocuri, ci trebuie doar să vă luați prietena, fratele dvs. sau cel mai bun prieten al tău să se joace o jumătate de oră sau o oră rapidă!

7 Wonders: Duel - Agora / 7 Wonders Duel: Agora

Ești un mare fan al lumii antice? Atunci știi cu siguranță cele 7 jocuri minuni. Iar suplimentul Agora va deschide noi orizonturi în experiența de joc a petrecerilor strategice de două persoane!

Ca politician în Agora, treaba ta este să câștigi influența majoritară în cele șase camere ale Senatului și să contrazici eforturile similare ale adversarului tău.

Controlează sălile de ședințe, beneficiază de decrete, iar dacă reușești să câștigi influență asupra tuturor celor șase săli de ședințe, câștigi instantaneu jocul! Ei bine, va fi suficient să convingi patru camere și e rândul tău! Concluzia este: controlul ar trebui să fie întotdeauna în mâinile tale! Dar pentru a exprima același lucru în mecanica jocului: ia-l și ia-l!

Tronul Dice

În acest joc de lupte cu ritm rapid în stil arenă, poți alege dintre mai mulți eroi posibili. Acești eroi diferă foarte mult în abilitățile, punctele forte și slăbiciunile lor.

Odată ce știi cine ești, există doar două lucruri pe care trebuie să te concentrezi în Dice Throne. 1. Atacă-ți adversarul și activează abilitățile pentru tine aruncând setul unic de cinci zaruri al eroului tău. 2. Strânge puncte de luptă și cheltuiește-le pe cărți eficiente, cum ar fi o carte care sprijină dezvoltarea constantă a eroului tău sau care aplică efecte de stare sau una pe care o poți folosi pentru a-ți afecta direct zarurile proprii sau ale adversarului tău.

Cine va rămâne în picioare în ring la final? Un joc de zaruri și cărți captivant, tactic, care vă va distra pentru un minut!

Skulk Hollow

Pădurea antică din Børe a înflorit și a crescut timp de multe generații. Animalele lui au fost binecuvântate cu abilități speciale care aproape le-au ridicat la înălțimi spirituale! Până la formarea clanurilor, războaiele lor și apariția uriașului paznic, Guardian. Vă rugăm să aveți aici și Regatul Fox, Panda Roșu, Soarecele răutăcios și Colonia de iepurași Inimă Neagră!

În Skulk Hollow, cineva joacă rolul Gardianului, care încearcă să eradice clanurile vulpilor care distrug zonele rurale, iar cineva joacă rolul echipei de eroi vulpi, care vor face tot ce le stă în putință pentru a învinge fiara rea ​​care le terorizează pământul și a reuni cele patru regate. lui Børe. Ești pregătit pentru acest joc de luptă tactică asimetrică pentru doi jucători?

Reclama - Ei bine, cine este regele?

Practic din toate punctele de vedere, cu o grafică plină de umor și plin de conținut fantastic - acesta este Claim și numeroasele sale jocuri suplimentare! Cum începe povestea jocului de bază? Dimineața, îl găsești pe regele tău mort într-un butoi de vin. Nu este timp să te plângi, trebuie ales un nou rege.

În acest joc cu doi jucători de doar 25 de minute, tu și adversarul tău luptați pentru sprijinul celor 5 facțiuni ale Imperiului. Ce adaugă universul Claim la toate acestea? Mecanica jocului cu pumn, ilustrații încântătoare, creaturi fantastice amuzante și malefice în același timp (troli, ciclopi, elfi întunecați, minotauri, druizi, schimbători de forme, gnomi, giganți etc.) și un joc în ritm rapid!

Ei bine, cine va fi regele?

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.