Öt kooperatív játék, amiről eddig fogalmad sem volt - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Cinci jocuri cooperative despre care habar n-aveai până acum

Există companii care se bazează pe cooperare și succes comun în loc de competiție. Pe baza acestui fapt, jocurile cooperative sunt cu adevărat apreciate de cei pentru care socializarea este o experiență socială, despre întărirea relațiilor umane și mai mult despre experiența de joc comună decât despre câștig.

Dacă căutăm jocuri mai cunoscute ale genului, imediat ne vine în minte Pandemic , unde ar fi imposibil să salvezi omenirea afectată de epidemie fără cooperare.

Dar există Hanabi , asamblatorul de artificii, jocul de petrecere al jocurilor cooperative, Just One , favoriții adolescenților Zombie Kidz și Zombie Teenz sau toate jocurile de masă escape room.

Și din moment ce jucătorii cooperativi se potrivesc bine pe lângă concurenți, acum le prezentăm cinci jocuri de societate cooperative!

Fuji

Probabil că nu ai jucat niciodată un personaj aventurier într-un joc de societate. Până acum. Ca membru al unui grup de aventurieri din Fuji, poți încerca și acest rol provocator. Cert este că echipa ta ajunge la faimosul vulcan Fuji din Japonia în momentul nefericit când este pe cale să erupă. Aici începe aventura salvatoare. Vei putea scăpa de lava care curge? Urcă-te pe cărțile cu obstacole și ajungi în satul de evadare. El va merge? Dacă toată lumea ajunge în sat, ești salvat, dar dacă o singură persoană este înghițită de lavă sau nu își poate continua călătoria din cauza epuizării, atunci, din păcate, acel cerc aparține lavei.

Fuji Koro

În Fuji Koro, care poate fi jucat atât în ​​modul competitiv, cât și în cooperare, trebuie să ne confruntăm din nou cu o erupție vulcanică, doar că acum suntem samurai antrenați, cărora shogunul, generalul japonez, le încredințează o sarcină nu mică. El te trimite să salvezi relicvele, pergamentele și preoții ascunși în templele secrete din adâncurile vulcanului. Da, dar numai în această acțiune are și vulcanul răcnitor un cuvânt de spus, iar bisericile sunt în permanență înghițite de lava aburindă. Creați obiecte utile, luptați cu dragonii și salvați cât mai multe comori înainte ca vulcanul să le scufunde definitiv. Numai așa poți câștiga forța fierbinte și clocotită a naturii!

Visul împărtășit

Și am ajuns într-o lume de vis cu totul specială, aproape terifiantă. În Shared Dream, ne asumăm rolul unor oameni cu abilități speciale, sau mai exact, Animas. Ce îi face speciali? Animas își pot face visele și coșmarurile să devină realitate.

Într-o zi ne vom trezi și vom descoperi că visul comun al tuturor dintre noi s-a împlinit. Așa că, după trezire, începe realitatea unui vis comun, cu toate coșmarurile lui, pe care trebuie să le luptăm unul după altul, pentru ca ororile să nu-i distrugă pe dormitorii nevinovați ai orașului. Pentru a face acest lucru, vom face tot posibilul: vom călători prin oraș în căutare de indicii, ne vom lupta cu umbrele și jefuitorii, pentru ca arma răzbunării finale să rămână în mâinile noastre.

Departe

Descoperirea de noi galaxii, supraviețuire, singurătate paralizantă, ani lumină, extratereștri, iar lista este departe de a fi completă. Dacă vrei să cazi într-o lume fascinantă și necunoscută la nesfârșit, atunci Far Away îți va oferi această experiență multiplicată. După ce ați fost suficient de curajos pentru a vă alătura Federației, vă angajați să vă plonjați în infinitul necunoscut și să descoperiți noi planete și creaturi împreună cu colegii tăi astronauți, documentați și raportați despre ceea ce vedeți.

Desigur, nimic nu ușurează lucrurile pentru tine!

Vârf

Urcă pe vârf singur, cu prietenii sau împotriva prietenilor. Iată un joc de masă de supraviețuire care poate fi jucat și în modul competitiv sau cooperativ, Summit .

În modul de cooperare, împreună cu colegii tăi alpiniști, vrei să cucerești vârful cu oxigen și mâncare. Vor fi o mulțime de provocări și ajutor în timpul călătoriei tale, dar trebuie să rămâi adunați, uniți și rezervând forțele, pentru că doar așa te poți întoarce din această expediție.

Încercați jocurile de mai sus, cap la cap, de elaborare a strategiei comune și câștigați unul pentru celălalt, unul pentru celălalt sau împărtășiți eșecul împreună. Co-o-pe-rál-ja-tok!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.