Játékot kilóra! - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Joc la kilogram!

Înțelegi orice!

Am mărit gama , am accelerat livrarea, am introdus un program de loialitate pe tot parcursul vieții și am venit cu jocuri și reduceri. Dar reforma nu s-a terminat și am rezervat cea mai importantă inovație pentru astăzi: de acum poți cumpăra jocuri la kilogram!

Procesul de măsurare se realizează cu marca japoneza Chi Lo Gém, un cântar electronic dezvoltat în acest scop. Inutil să spun că aceste mici mașini minunate fac o treabă de ridicare a părului. În imagine, una dintre gălețile noastre măsura Parcul Spațial .

De ce ai cumpăra un joc complet dacă ai nevoie doar de 2 pachete din el? Simțiți-vă liber să cereți o jumătate de kilogram de Concordia sau o pungă de rafie cu carduri maghiare . Mai mult, cu majoritatea jocurilor poți decide și ce parte vrei: te face Azul să te doară dinții pentru o cotlet lung sau ar trebui să fie în lateral?

Apropo de asta, cu noul sistem, peste 17,1 kg de jucării sunt livrate gratuit! Echipa noastră de marketing estimează că acest lucru ne va crește vânzările cu 86%. Curierii se antrenează neobosit pentru a fi pregătiți pentru muncă.

Desigur, anunțul nu este complet fără oferte speciale .

  • Odată cu Agricola și alte jocuri agricole, vom trimite în dar și jumătate de kilogram de schinduf*, ca să nu le fie foame țăranii (*din recolta de anul trecut schinduf bio din satul Vámosgál).
  • Narcos este zdrobit într-o pulbere fină și trimis în pungi transparente de plastic (atenție, jucăriile cu mai mult de două benzi nu sunt recomandate).
  • Alături de Veteményeskert , oferim o lopată mică și pământ negru bogat în humus.
  • Pentru fiecare comandă de 3 lăzi de banane, primești o Bananagramă gratuită.
  • Chocolate Factory Deluxe este acum făcută cu 70% ciocolată neagră.
  • Primești Scythe proaspăt!

Și dacă toate acestea încă nu sunt suficiente, săptămâna viitoare miercuri, 7 aprilie, vă așteptăm cu reduceri ! Abonați-vă la newsletter AICI .

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.