Kijött az új Star Wars sorozat, mi pedig megjöttünk a hozzá kapcsolódó társasjátékainkkal!

Noua serie Războiul Stelelor a apărut și suntem aici cu jocurile noastre de masă asociate!

Fani Star Wars, sunteți încântați de serialul Andor, care va fi disponibil în curând? Sezonul 1-3 al primului sezon începând cu 21 septembrie pe platforma furnizorului de servicii de streaming Disney+. cei mai norocoși au văzut deja o parte din ea, dar nici noi nu trebuie să așteptăm mult! Însă, în timp ce așteptăm, ne urmărim deja cele mai recente episoade cu cei mai buni însoțitori Star Wars disponibili pe Játszma!

Războiul Stelelor LEGO

Există Jocul, vă rog, cu aproape o jumătate de sută de cutii, care conține cele mai tipice personaje, locații și recuzită: Baby Yoda, Yoda adult, soldați clon Legion, naveta spațială imperială, casca Luke SkyWalker etc. Tot ce trebuie să faci este să decizi dacă lupți pe partea luminoasă sau întunecată a Forței. Vrei să conduci imperialii sau rebelii spre victorie? Orice ai decide, Forța să fie cu tine!

LEGO Star Wars Inquisitor Transporter Scythe™ 75336LEGO Star Wars™ Copilul 75318 DE VANZARE LEGO

Vezi toate LEGO-urile!

Jocuri de cărți

Ce se întâmplă dacă cineva este nebun atât în ​​Star Wars, cât și în poker? Producătorul de jocuri de cărți BICYCLE a venit imediat cu soluția cu pachetele de cărți Star Wars Dark Side și Light Side. Cărțile de poker cu spatele roșu și albastru dezvăluie un gust cu adevărat rafinat din Star Wars!

Alăturați-vă Primului Ordin sau mențineți ordinea în galaxie alături de Armata Imperială a împăratului Palpatine.

Puntea Dark Side include, de asemenea, sabia laser a lui Darth Vader, Steaua Morții și flota de nave spațiale imperiale.

Pe partea luminii, te poți alătura Cavalerilor Jedi, te poți îmbarca pe Soimul Mileniului și poți deveni un erou Rebel sau Rezistență. Deck-ul Light Side include sabia laser a lui Luke Skywalker, R2-D2 și luptătorii flotei Rebel. Credem că ar trebui să obții ambele pachete, pentru că dacă ești un jucător de poker adevărat, știi foarte bine că un pachet nu este un pachet!

Jocuri strategice

Deblocați! - Razboiul Stelelor

Unlock!, inspirat din escape rooms, are și o ediție Star Wars. În el, trebuie să rezolvi trei aventuri diferite cu ajutorul cărților din cutia de joc și a unei aplicații de telefon care oferă indicii, verifică coduri, indică timpul rămas etc.

În prima poveste, sunteți contrabandiști, iar după ce imperialii vă confiscă marfa ilegală, trebuie să scăpați de planeta Hath. Da, dar pentru asta trebuie mai întâi să ieși din celulă, să recuperezi nava plină de marfă și să scapi! Va reusi?

În a doua misiune, perturbările atmosferice severe împiedică comunicarea între jucătorii care patrulează și baza Echo. Sarcina ta în această misiune este să explorezi planeta de gheață și să contactezi baza Echo. Nu este o sarcină ușoară, dar avem încredere în tine!

În a treia poveste, joci spioni bine-cunoscuți din camerele de evadare, iar sarcina ta este să te infiltrizi în orașul sfânt Jedha. Un cargou al imperiului s-a prăbușit purtând un cufăr plin cu cristale și trebuie să recuperați acest cufăr fără a fi descoperit. Pentru a face acest lucru, trebuie să colectați informații de la un informator imperial și să inventați o poveste de acoperire credibilă. Veți putea să recuperați cristalele kyber?

Star Wars Fringe

În acest joc Star Wars, preiei rolul vânătorilor de recompense, comercianților și contrabandiștilor cunoscuți din trilogia clasică și călătorești prin planetele inelului exterior al galaxiei căutând provocări, completând misiuni și sarcini pentru a-ți îmbunătăți echipamentul. și echipaj sau cumpărați o navă nouă cu creditele pe care le obțineți de la ei.

În același timp, te-ai străduit și pentru faimă, dar înainte de asta a trebuit să supraviețuiești condițiilor foarte dure din Peremvidék! Veți fi răufăcători care urmăresc afaceri dubioase sau vânători de recompense pentru Hutt? Vei deveni popular sau infam?

Atmosfera ticăloasă a trilogiei originale se simte perfect în acest joc!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.