3 LEGO a gyerekek fejlődéséért

3 LEGO-uri pentru dezvoltarea copiilor

„Leg godt!”, adică „Joacă bine!” se află în spatele termenului și jocului care a devenit celebru în lume sub numele danez LEGO. Blocurile colorate care se construiesc unul pe celălalt și ne fac imaginația să se avânte și-au început cucerirea lumii încă din 1932 și sunt încă un joc de bază pentru copii și adulți în majoritatea familiilor.

LEGO Duplo

Ca o jucărie pentru copiii de 1-3 ani, seria LEGO Duplo constă din elemente cuburi din ce în ce mai mari și este excelentă pentru dezvoltarea abilităților creative și motorii fine ale copiilor foarte mici și ale copiilor mici. Acesta este un joc de rol grozav pentru cei mici, deoarece aceștia pot fi piloți, șoferi de tren, astronauți, polițiști motocicliști și medici atunci când construiesc un LEGO Duplo.

Dacă vrei o jucărie cu adevărat de dezvoltare pentru copilul tău, LEGO Duplo este calea de urmat!

Prietenii LEGO

LEGO Friends pentru preșcolari și preșcolari conține deja piese mai multe și mai mici și subiecte construibile, cum ar fi un parc de surf, școală, centru de călărie, magazin de modă mobil, parc acvatic, piață, academie spațială, cafenea și sute de alte locații și teme.

Fratele mai mic se poate juca împreună cu fratele mai mare, deoarece vor fi o mulțime de lucruri de construit pentru amândoi, așa că munca în echipă a fost, de asemenea, bifată pentru acele câteva ore!

LEGO City

LEGO City este jocul pe care părinții așteaptă adesea să îl joace mai mult decât copiii! În seria mai complexă, cu mai multe elemente, puteți găsi o stație de pompieri, un parc de skate, o casă de familie, un elicopter de salvare, o rulotă, o bază de cercetare pe Lună și subiecte serioase similare.

Este bine pentru LEGO City dacă copilul tău este de vârstă școlară, iar de atunci până la vârsta de pensionare, te poți juca cu liniște deplină și bucurie însușită!

Timp de zeci de ani, LEGO a rămas o jucărie sigură și niciodată plictisitoare în mintea noastră a tuturor. Tinerii și bătrânii se pot juca ore întregi cu această jucărie de construcție. Adevărata sa putere și popularitatea veșnică rezidă în simplitatea și compatibilitatea cuburilor sale.

Un joc real, independent de vârstă, care ne ghidează și dezvoltă imaginația tuturor, iar copiii mici ajung să cunoască o mică parte din lumea reală în fiecare joc LEGO. Punerea lor împreună necesită și dezvoltă coordonarea mișcărilor și viziunea spațială, iar jocul Lego împreună este întotdeauna un joc de echipă care încurajează cooperarea și comunicarea.

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți săptămânal știri despre noutățile noastre, și mai multe informații utile și sfaturi pentru a putea surprinde copiii și adulții cu cele mai tari jocuri!

 
S-ar putea să fiți interesat și de aceste articole de blog:
Cum să alegi un însoțitor bun pentru copii?
Cele mai cool jucării magnetice pentru copii
Să învățăm formele jucând împreună! 4 jocuri de geometrie pentru copii
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.