Játsszatok és nevessetek, ez a ti hónapotok! – Társasjáték ajándékötletek nőknek - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Joacă-te și râzi, aceasta este luna ta! – Idei de cadouri pentru jocuri de societate pentru femei

Un buchet de flori de primăvară, o băutură delicioasă și un moment bun de socializare. În mintea noastră, așa arată o zi fericită și o zi a femeii și mai fericită! Așa că haideți să o facem specială cu prietenii, sau mai intim, în familia imediată. Bărbați, lăsați-vă femeile preferate să aleagă jocurile de societate în care se pot simți regine. Știi, la fel ca în viața ta!

Dragi doamne! Cu ocazia Zilei Femeii, ne răsfățăm cu o listă scurtă și vă vom prezenta rapid câteva jocuri care sperăm să vă aducă zâmbetul pe buze. Dar pentru a afla, bineînțeles că trebuie să începi să joci unul dintre ele!

Story Cubes - Cubul de poveste

Zarurile cu simboluri pe părțile lor. Rolează-te cu ei și alcătuiește o poveste încorporând simbolurile rulate. Regulile cubului poveste sunt într-adevăr atât de simple, dar ceea ce se întâmplă în continuare este destul de copleșitor! Desigur, dacă povestitorul este într-o dispoziție jucăușă! Acest joc este o povestire reală în compania unor prieteni cu personalități diferite, abilități de povestire și maeștri ai umorului. Există o mulțime de combinații, așa că chiar și după multe role poți crea povești complet noi, uimitoare.

Pot fi găsite deja versiuni de joc ale cuburilor de poveste cu diferite teme și simboluri, avantajul cărora este că majoritatea pot încăpea în buzunarul hainei și creează o atmosferă reală de joc oriunde în câteva secunde.

Actualizați zarurile sau inventați reguli noi, lăsați-vă gândurile să se înalțe și bucurați-vă de cel mai înalt nivel de bârfă creativă! Vinul ar trebui să fie întotdeauna la îndemână, deoarece cerința de bază pentru acest joc este să vă pregătiți limba cât mai curând posibil!

Tokaido

Călătorim de-a lungul celebrului traseu istoric al Japoniei, Tokai. Această porțiune de aproape 500 de km leagă Kyoto de vechea capitală japoneză, Edo. Pe parcursul Rutei Mării de Est, noi, călătorii, trebuie să ne străduim să avem cea mai semnificativă călătorie în spatele nostru. Cum putem realiza acest lucru? Să ne supunem adevăratei experiențe a călătoriei și vom vedea, ne vom găsi în curând prieteni, ne vom caza în hanuri, vom vizita biserici și alte clădiri celebre, vom picta, vom face cumpărături în magazine de suveniruri și cine știe ce altă experiență de durată avem Vom câștiga în timpul călătoriei noastre lungi.

Ce personaj călător interpretezi?

Indiferent dacă vă îndreptați spre Edo (Tokioul de azi) sau că vă întoarceți la Kyoto, asigurați-vă că lista este plină!

Sagrada

Nu întâmplător Sagrada îmi amintește atât de mult de Azul. Într-adevăr, există multe asemănări între cele două jocuri, cu diferența importantă că în timp ce în Azul stivuiți faimoasele plăci portugheze, în Sagrada faceți vitralii decorative. Pentru acestea din urmă, vom avea nevoie de cuburi colorate cristaline, din care să ne putem face ferestrele după schema dată.

Pe parcursul activității noastre, putem câștiga și pierde puncte în funcție de cât de bine am reușit să ne atingem obiectivele principale și secundare, precum și de ajutoarele și instrumentele pe care le folosim atunci când ne geam geamurile, de exemplu, câte ferestre rămân goale.

Desigur, jucătorul cu cel mai frumos vitraliu și cele mai multe puncte câștigă Sagrada . Vino cu noi pentru o mică călătorie în timp și devii cel mai bun dintre maeștrii sticlari ai lui Gaudí!

Nume de copertă

De asemenea, v-am adus unul dintre cele mai populare jocuri de petrecere din lume, dragi doamne. Ne referim la jocul de cuvinte Codenames , care este un adevărat joc de petrecere bazat pe asociere, care detectează spioni. Sunteți agenți, formați echipe albastre și roșii și încercați să dezvăluiți spionii echipei adverse. Dacă faci indicii inteligente, poți gândi cu capul adversarului și deduci rapid, sunt șanse mari ca agenții tăi să câștige jocul! Puteți conecta mai multe cuvinte în același timp pentru a determina echipa să vină cu nume de cod și concepte care vă aparțin cât mai curând posibil. Fii un lider de spionaj de invidiat și conduce-ți echipa direct la victorie! Tacticile feminine își merită greutatea în aur aici!

Povești negre - Killer se învârte

Jocul de cărți Black Stories este o adevărată ediție pentru femei! Acesta este jocul pe care îl recomandăm doar femeilor cărora le plac poveștile cu adevărat puternice, absurde și umorul negru. 50 de povești de genul acesta, uneori crude, alteori amuzante, te așteaptă să le rezolvi. Faceți cunoștință cu pistoalele nenorocite ale istoriei, cele mai faimoase și irezistibile coloane ale filmelor și literaturii și faptele lor odioase!

E randul tau? Veți avea o singură propoziție pe un card pentru a găsi răspunsul corect. Dacă întrebi bine, poți ajunge la răspunsul corect mai devreme decât crezi!

Joacă un joc criminal cu fetele și desfășoară firul încâlcit al poveștii, astfel încât cât mai multe dezvăluiri să aducă o victorie sigură! Nu întrebați de ce, dar ne imaginăm o sticlă de Unicum pentru acest joc. Este din cauza culorii și a gustului acidulat?

Scurta selecție de mai sus nu este altceva decât un alt teaser, acum exclusiv pentru jucătoarele noastre. Desigur, socializarea este întotdeauna interesantă într-un grup, de preferință într-un grup colorat, așa că ne simțim liberi să lăsăm și bărbații să se alăture la masa de joc. Zgomotul este garantat a fi mai puternic, dar suntem convinși că râsetele vor izbucni și mai des.

Și mai presus de toate, să ne bucurăm de primăvară, de zile mai lungi, de haine mai colorate, de mese mai ușoare și de întâlniri mai dese cu prietenii. Sărbătorim momentele bune și timpul de joacă, femeile, feminitatea, bărbații făcând complimente frumoase și noi iubiri care tocmai acum se formează.

Dragi femei, suntem foarte recunoscători că natura v-a inventat!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.