Nagy kártyások, egybegyűljetek! - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Jucători mari de cărți, adunați-vă în jur!

Datorită dimensiunilor reduse, pot fi duși oriunde, le putem mulțumi pentru regulile lor simple și rundele de joc rapide, ce este? Desigur, jocurile de cărți ! Dacă și tu ești un mare fan al acestora, vino și citește selecția noastră de Top 5 jocuri de cărți, dintre care cu siguranță vei găsi cel puțin un preferat familiar!

Tu ce memezi ?

András Arató a trăit viața obișnuită a pensionarilor maghiari până când deodată a devenit meme. Acest lucru i-a adus celebritatea în întreaga lume la vârsta de 70 de ani, sub numele de meme-ul Hide the Pain Harold. Și de ce spunem despre asta? Pentru că ce faci meme? Jocul de cărți este creat de același Instagrammer care face meme care a creat și seria Hide the Pain Harold. Deci, iată un joc pe care îl putem simți pe bună dreptate ca fiind al nostru!

Valul de nebunie meme este încă condus de mulți oameni în multe moduri diferite. Așa a fost creat meme-ul Ce faci? de asemenea social, în care trebuie să asociem cel mai bun text cu imagini și meme celebre pe internet. În fiecare rundă, un juriu decide care este cel mai amuzant text meme.

Popularul joc de bază are deja o serie de suplimente care trebuie să țină pasul cu cele mai recente creații de meme!

Dacă doar împarți prietenii tăi doza zilnică de meme online, ce ai spune dacă ai putea pune mâna în sfârșit pe aceste meme? Să zicem în fiecare zi? Nici măcar nu răspunde, întreabă-i pe băieții din jur cine are un deck Ce crezi? joc, pentru că chiar vrei să-l încerci!

Cărți împotriva umanității

Dacă am prezentat mai sus versiunea jocului de cărți a nebuniei de meme a lumii, atunci nu putem omite nici Cards Against Humanity, deoarece alb-negru Cards against Humanity este foarte asemănătoare în spirit cu Ce meme-ul? cu o punte, dar uneori cu umor mult, mult mai întunecat.

Joc neobișnuit? Extrem!

Amuzant? Vor curge și lacrimile tale, atât de mult!

Negru? Nu numai ambalajul său, ci și umorul este negru de abanos!

Vă aducem un alt joc de petrecere pentru adulți în care trebuie să găsiți răspunsuri pline de umor la o propoziție neterminată. Dar oh, ce alegere avem! Rămânând cu versiunea maghiară a jocului, îndrăznim să descriem doar un singur exemplu cu o ușoară înroșire. Așa sună propoziția noastră lungă pe jumătate terminată: Singura mea amintire despre Orfű de anul trecut... (Pescuitul pe Orfű este un festival de muzică ușoară pe Orfű, în campingul Panoráma de lângă lacul Pécs)

Și câteva cărți de răspuns aleatorii: acadea cu plutoniu, Zsolt Semjén, infecție cu sânge .

Ce este asta dacă nu umor negru? Dar suntem mulți dintre noi care o iubesc, nu-i așa?

Dacă doriți să vă puneți jocurile de dezvoltare frumos concepute, bine gândite, în modul de așteptare pentru un timp, atunci doar ridicați cărți împotriva umanității și distrați-vă puțin!

Cărți de ghicire țigane

A fost cineva vreodată la un ghicitor adevărat? Probabil că eram mai puțini decât ne-am fi dorit în mintea noastră, dar ceva ne-a tras înapoi! Credința/necredința noastră, bunul simț sau teama noastră superstițioasă de viitor? Dar nu contează acum, din moment ce nu se pune problema vreunui fel de magie, vom citi viitorul doar cu un pachet de cărți ghicitoare. Dintr-un joc.

Pachetul cu preț redus aduce la viață o cultură veche de secole a ghicirii. Jucăuș. Semnificațiile simbolurilor găsite pe cărți au fost scrise pe cărți în 6 limbi, inclusiv maghiară, dar mesajul lor este caracterizat de ceva diferit de fiecare dată când cărțile sunt împărțite.

De exemplu, subliniază-i fratelui tău mai mic că, dacă ridică jucăriile în fiecare seară timp de 30 de zile, un producător de înghețată îl va vizita vara pentru a-și face publicitate produsului.

Sau arată-i bunicii tale că, conform cartonașelor, trebuie să mănânci clătite în fiecare weekend pentru a vorbi 5 limbi străine în 5 ani!

Poate îi poți spune din timp persoanei dragi că, dacă tot insistă asupra prânzului obligatoriu de duminică cu părinții săi, dacă te uiți mai atent la cărțile împărțite, vei vedea forma unui puf fermecător ieșind din ele. El va fi cel care va dori cu orice preț să te doboare de pe mâna iubitului tău, dacă... Nu-ți face griji, va înțelege!

Știm, știm, suntem ghicitori neglijenți, dar în pachetul Gypsy Fortune Telling Cards poți crea povești mult mai bune decât cele de mai sus! De ce nu glumiți puțin despre viitor?

Doda Yoga

Ce? Da, este complet normal să faci exerciții în ipostaze de yoga desenate pe cărți. Ei bine, poate nu până acum, dar cu viitoarea serie de pachete de cărți, nu mai pare o aventură îndrăzneață. Să vedem!

Avem o carte palki pe care o poate juca oricine cu vârsta cuprinsă între 6 și 99 de ani, adică oricine se poate deplasa pe ea. Fiecare card are o serie ilustrată de exerciții de yoga, cărora producătorii le-au dat titlurile Părinte și copil, Relaxare și calm, Concentrare și concentrare, În poala naturii.

Esența acestor serii diferite este că cei interesați de yoga pot afla despre un mod cu adevărat plăcut de a practica ipostaze. În timpul dezvoltării jocului, creatorii pun un accent deosebit pe comprehensibilitate, astfel încât nu numai ipostazele, ci și etapele individuale ale execuției sunt ilustrate. Yoga nu a fost niciodată atât de joacă de copii!

Practicați zilnic aceste mișcări asezonate cu simplitate și umor. Vei vedea, jocul te va face să-ți dorești să iei un covoraș de yoga foarte repede!

Intrerupator!

Iată un joc distractiv și care provoacă gânduri pe care copiii îl pot juca în sfârșit! În Switch, vei găsi 49 de cărți de puzzle și 50 de cărți de cuvinte ilustrate, iar sarcina ta este să le potriviți. La sfârșitul jocului, o singură carte de cuvânt rămâne descoperită, cu un cod pe spate. Trebuie să comparați acest cod cu codul nivelului de dificultate de pe cardul de soluție. Dacă codurile celor două cărți sunt aceleași, ați câștigat nivelul dat și sunteți pregătit pentru unul mai dificil. Dacă nu, atunci nu este nicio problemă, gândiți-vă din nou la rundă, deoarece este posibil să fi plasat câteva cărți puzzle pe cărțile cu cuvinte greșite.

Începe provocarea de alfabetizare! Nu te opri până la nivelul de dificultate 5!

Am putea clasa și enumera cele mai bune jocuri de cărți ore în șir, dar apoi ne-ar fi dor de bucuria propriilor tale descoperiri. Dacă, pe de altă parte, ți-am trezit apetitul pentru jocuri de cărți extrem de practice și distractive , această compilație merită deja! Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru, unde vă vom prezenta personal alte câteva jocuri de cărți populare! L-am dat peste cap? Hai să joci cărți!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.