Hogyan válasszunk jó társasjátékot?

Cum să alegi un joc de masă bun?

Dacă ne-ați întrebat, un joc de masă bun, așa cum indică cuvântul în sine, este unul care se potrivește perfect cu compania în care se joacă. Continuând pe această linie de gândire, am decis să rezumăm câteva sfaturi pentru dvs. despre ce factori puteți lua în considerare atunci când alegeți jocurile pentru diferitele dvs. cercuri de jocuri de petrecere. Să vedem!

  1. Verifică mereu cu cine te joci!

Cunoașterea nevoilor grupului de joc este un factor important de decizie atunci când alegeți un joc de societate. E bine să știi că ai de-a face cu jucători de partid, sau mai bine zis cu strategi. Că ai căzut într-o societate cooperativă sau competitivă. Și în cazul companiei mixte, ca în orice, căutați calea de mijloc de aur bine dovedită. Din moment ce jucați împreună, experiența de joc este întotdeauna factorul decisiv, așa că o seară de jocuri de petrecere ține cu adevărat sau depinde dacă reușiți să alegeți un joc care vă place celor mai mulți dintre voi.

Răsfoiți cele mai tari jocuri de petrecere și strategie !

  1. Luați în considerare numărul de jucători!

Aceasta este cea mai practică reducere de bază. Dimensiunea petrecerii nu poate fi niciodată trecută cu vederea într-un joc. De asemenea, am putea spune că „recrutăm” însoțitori pentru joc. Pentru că experiența de joc se reflectă cu siguranță în numărul de jucători. Un joc conceput pentru 2 persoane este destul de diferit de un joc de petrecere pentru 10 persoane. Nu întâmplător numărul jucătorului este inclus ca informații de bază pe cutia de jocuri de societate!

  1. Verificați informațiile despre vârstă și durată!

Similar numărului de jucători, vârsta și durata jocului indicate pe cutia jocului de masă oferă, de asemenea, o distincție esențială. În timp ce vârsta este o restricție importantă de alegere, în special pentru copii, durata poate fi un criteriu important pentru toți jucătorii. Pentru că sunt cei cărora le plac jocurile rapide, cu runde scurte, și sunt cei care sunt obsedați de petreceri strategice aprofundate, constructive, mai lungi. Prin urmare, filtrarea în funcție de durată este importantă pentru ambele tabere.

  1. Ascultă limba jocului!

Dacă nici măcar o persoană din echipă nu vorbește engleza, atunci alegeți, fără îndoială, următorul joc în maghiară! Motivul aici este, de asemenea, clar: a juca un joc de societate într-o limbă pe care cineva nu o înțelege sau pe care o înțelege cu dificultăți, nu este nimic distractiv. Să nu ignorăm nici acest aspect!

Sfat profesionist: pe magazinul nostru web puteți filtra și după vârsta minimă recomandată, numărul de jucători, timpul de joc și limba.

  1. Uită-te la paginile de recenzii!

Se întâmplă ca la început să ne îndrăgostim de un însoțitor bine conceput grafic, poate chiar citim descrierea despre el și aterizează deja în coșul nostru. Apoi, chiar la prima piesă, cumva nu ne place atât de mult pe cât am crezut la început. Ei bine, site-urile de recenzii au fost inventate pentru a evita astfel de experiențe duble. Aceste pagini colectează propriile experiențe ale jucătorilor, experiențe practice de joc și sfaturi bune. Ar trebui să le acordați atenție, iar dacă ți se luminează ochii în legătură cu un joc nou, îl poți „examina” înainte de a cumpăra pe aceste pagini.

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi actualizări săptămânale despre cele mai recente jocuri, informații utile și reduceri!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.