Hogyan válassz jó társasjátékot gyerekeknek?

Cum să alegi un joc de masă bun pentru copii?

Sfaturi despre cum să alegi un joc de masă potrivit pentru copii!

In ziua de azi, lista jucariilor pentru copii este nesfarsita, poate avem deja probleme atunci cand trebuie sa alegem jucaria potrivita ca mama/tata, ca sa nu mai vorbim de situatiile in care nu ne cautam copilul. Pentru a-ți ușura puțin munca, am adunat câteva sfaturi pentru tine, pe care dacă le vei parcurge cu atenție, îți va fi greu să le ratezi.


1. Copiii învață jucându-se, își încurajează creativitatea

Asigurați-vă că alegeți un joc care încurajează creativitatea copiilor , dezvoltarea simțurilor lor, în timp ce ei se distrează și văd procesul de învățare ca distractiv. „Joaca este cel mai bun mod de cercetare” , a spus Albert Einstein, și de ce să nu ne ajutăm copiii să-și descopere propria lume mică cu ajutorul unor jocuri adecvate, de dezvoltare ? Vă vom oferi câteva lucruri de care să vă țineți și vă vom arăta câteva jocuri de dezvoltare recunoscute de experți, pe care le puteți găsi și pe Játszma: Melissa & Doug skill development games , Szimat - Emotional Intelligence Developing Card Game , Dobble , Brainbox , Lego Duplo


2. Privește cu ce se joacă de obicei copilul

Când vine vorba de propriul nostru copil, avem o sarcină relativ ușoară, deoarece vedem în fiecare zi care sunt interesele lui în continuă expansiune, cu ce tipuri de jocuri îi place să se joace și ce preferă să evite și cum îl afectează anumite jocuri: cum și pentru cât timp atenție, ați învățat ceva de la ei (de exemplu, culori, numărare etc.). De asemenea, este de observat că preferă să se joace singur sau preferă ca părinții, frații, prietenii să se alăture activității.


3. Luați în considerare vârsta copilului mic

Nu contează câți ani are copilul, ce tip de joc alegem. Dacă copiii joacă un anumit joc prea devreme, pot simți eșec și dezamăgire față de joc, când de fapt problema este că sunt prea mici pentru el: nu îl înțeleg încă, nu este încă plăcut pentru ei. Cutia cu jucării arată de obicei pentru câți copii sunt recomandate și chiar le-am defalcat pentru diferite vârste pe magazinul nostru online, astfel încât să nu trebuie să parcurgeți toate jucăriile pentru bebeluși și copii pentru a o găsi pe cea potrivită.
Înainte de vârsta de 2 ani, copiii încep să exploreze lumea din jurul lor. Tot ceea ce scoate un sunet, se deschide, se închide, poate fi presat, asamblat, demontat este interesant pentru ei. În astfel de cazuri, să alegem pentru ele jucării puzzle din lemn, puzzle-uri simple din lemn formate din câteva piese și leporellos .

jucarii din lemn pentru copii
La vârsta de 2-3 ani, merită să cauți jucării de imitație: păpuși, mașini de jucărie, mini cofetari, coafor, seturi de joacă pentru arheolog etc. Oferta este nesfârșită. Aici puteți ajunge la un nivel mai dificil de puzzle-uri, jucării de construcție colorate, magnetice, de ex. jucării magnetice de la Connetix .
La vârsta de 3-4 ani, rolul aparține fanteziei. Pe măsură ce creativitatea și imaginația copiilor se dezvoltă, cu atât se imaginează mai mult în roluri diferite. În acest moment, băieții vor să fie pompieri, cavaleri, piloți, soldați, fetele vor să fie prințese, cântărețe, gimnaste. Luați în considerare acest lucru atunci când alegeți un joc.
La vârsta de 4 - 5 ani încep să creeze: să deseneze, să pună lucrurile cap la cap, plastilină, să construiască. Este ușor de recunoscut când a sosit deja această perioadă, deoarece va fi o frază de zi cu zi: Mamă/tată, uite ce am făcut! O alegere bună la această vârstă: puzzle-uri din mai multe piese, coloranți, seturi de plastilină și, de asemenea, blocurile de construcție magnetice: Connetix , Magna Tiles și altele.

4. Dacă faceți cumpărături în magazinul nostru, cereți părerea vânzătorilor noștri

La Játszma , ne străduim să ne asigurăm că membrii echipei ne cunosc produsele și oferă sfaturi clienților care ne vizitează într-un mod profesionist.

Vino la magazinul nostru și povestește-ne puțin despre copil: câți ani are, ce fel de lucruri îl interesează, în ce scop cauți jucării pentru el etc. suntem bucuroși să vă ajutăm cu câteva sugestii și sfaturi.


Sperăm că acum sunteți mai încrezător în căutarea dvs. de jocuri. Dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi, abonați-vă la newsletter-ul nostru, unde puteți afla despre știrile noastre, cele mai importante informații și alte sfaturi utile în fiecare săptămână:

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.