Elvarázsoló grafikájú társasjátékok

Jocuri de societate cu o grafică încântătoare

Există câteva jocuri de petrecere de care ne îndrăgostim chiar înainte de a le citi gameplay-ul. Dacă aruncați o privire asupra cutiilor și elementelor viitoarelor jocuri de societate, atent proiectate din punct de vedere estetic, veți înțelege la ce ne referim. Pentru că probabil că ai și tu niște jucării grozave acasă. Sau nu? Mai ales că această postare este pentru tine!


Alma Mater

Ai ghicit, cu un astfel de nume, poate urma doar un joc despre învățare. La Alma Mater, jucăm decani, profesori și studenți în Europa secolului al XV-lea, iar obiectivul nostru comun este de a consolida reputația universității noastre în 6 runde. Și pentru aceasta, trebuie să recrutăm cei mai buni profesori și studenți cu abilități excepționale, iar până la sfârșitul jocului, trebuie să colectăm cele mai multe puncte de prestigiu. Dacă aveți toate acestea, avem deja cea mai renumită universitate! Între timp, desigur, nu uităm să ne împărtășim cunoștințele cu celelalte școli. Și dacă cunoașterea este hrană spirituală, un adevărat dar pentru minte, atunci acest joc bazat pe împărtășirea cunoștințelor va fi pe placul multora! Apropo, mecanismele de plasare a plăcilor, proiectarea punții, plasarea lucrătorilor, punctele bonus și redactarea sunt bine implementate în joc.


Aproape și Departe

Near and Far, care reproduce foarte bine genul de povestire, este o continuare grozavă a jocului Above and Below . De aceea, poveștile sale sunt compatibile cu Above și Below, dar pot fi redate și independent.
Ne jucăm pe două table, una cu imaginea orașului și cealaltă cu harta. Asumând rolul a patru aventurieri, ne-am propus să descoperim ultimul oraș ruinat, unde, conform legendei, este ascunsă o relicvă cu puteri magice. Dacă o obținem, toate dorințele inimii noastre vor fi împlinite.

Pe lângă găsirea relicvei, scopul nostru este să vizităm cele mai multe zone ale orașului ruinat, să colectăm experiențe și, în cele din urmă, să fim cei mai vorbiți despre călători! Pentru a ne atinge scopul, angajăm noi aventurieri care să ne ajute să vânăm comori, în timp ce în oraș colectăm alimente, echipamente și arme pentru călătoriile noastre în locuri misterioase, care desigur nu vor fi lipsite de aventură: bandiți, statui vii și ruginite. roboții ne vor sta în cale!

Experiențele călătoriilor noastre sunt date de propriile alegeri, deoarece frumusețea suplimentară a jocului este că o carte de povești ghidează evenimentele, iar fiecare alegere va fi în mâinile noastre, în funcție de deciziile noastre, putem crea noi povești memorabile de fiecare dată. ! Dar acesta poate fi familiar de Sus și de Jos! Întrebarea este, ești pregătit pentru această poveste fantastică?


Grădina pagodelor

Acest joc de masă cu o grafică impresionantă te duce în lumea construcțiilor de grădină. În grădina Pagodelor ca grădinar vă puteți compara abilitățile și vă puteți construi grădinile minunate. Da, dar construirea unei grădini necesită resurse. Și aici intră în joc clădirea pagodei cu 4 etaje, cel mai important element al jocului. Diferitele etaje ale pagodei ascund diferite resurse, iar prin rotirea etajelor puteți obține aceste resurse, pe care le puteți folosi pentru a vă construi grădinile. Cu toate acestea, resursele pot fi colectate de la pagodă numai în ordinea specificată.

Jocul se termină când un jucător și-a construit cu succes grădina. Dar asta nu înseamnă că a câștigat jocul. Grădina Pagodelor este câștigată de cel care creează cea mai frumoasă panoramă, a cărei priveliște o va impresiona pe regina care se uită din fereastra pagodei.

Un joc de societate foarte unic și spectaculos, în care cea mai bună sarcină și muncă din lume este în mod clar pentru grădinar!


Everdell: În umbra copacului veșnic verde

Ce joc nobil și iubitor este cel în care începe cel mai umil jucător! J Da, Everdell, care prezintă o lume de basm cu peisaje frumoase și peisaje de masă, este doar un astfel de joc. Il recomandam cu siguranta fanilor de jocuri sofisticate, jucatorilor care pun mare accent pe aspect!

La umbra copacului veșnic verde, veverițele și șoarecii se luptă între ei timp de patru sezoane pentru a construi cel mai frumos oraș. Pentru a face acest lucru, joacă cărți picturale (citiți: faceți combinații) și colectează cu sârguință materiale de construcție: rășină, crengi de copac, pietricele, fructe de pădure. În schimbul acestor materii prime și mijloace de plată, ei pot folosi cardurile plasate pe Nagyrét pentru a construi noi locuitori ai pădurii în propriul oraș.

Ascunde-te în pielea animalelor care locuiesc în pădure, descoperă și cucerește noi zone ale pădurii, adună hrană de iarnă și odihnește-te ca un câștigător în sezonul rece!

Cu Everdell, te vei bucura de un joc de masă de familie cu o grafică frumoasă, dinamică, care transmite perfect mecanismul de construcție a tabloului. Dacă îți plac lucrurile drăguțe, acest joc va fi jocul tău!


Clubul de detectivi

În Clubul Detectivilor , ancheta este deja în plină desfășurare, toată lumea îi caută pe conspiratori. Mai precis, acela! Esti pregatit?

În acest joc de detectivi, avem un jucător activ care știe totul, care ghicește un cuvânt și îl notează în caiete, cu excepția unui caiet. El distribuie caietele printre ceilalți jucători, iar jucătorul care primește caietul gol devine intriga.

Urmează jocul, în care jucăm cărțile ilustrate care se referă la cuvântul secret în două runde. Intrigantul își depune cu pricepere cărțile fără a-și dezvălui existența, inspirat de cărțile ilustrate ale celorlalți jucători. După așezarea celei de-a doua cărți, jucătorul activ dezvăluie cuvântul secret, iar apoi toată lumea explică de ce a ales imaginile pe care le-a pus pentru cuvânt.

Dacă ești viclean și viclean, îți poți salva pielea! Vino cu o poveste bună și, dacă este suficient de credibilă, cu siguranță vei putea abate suspiciunea de la tine!

La sfârșitul jocului, fiecare jucător votează pentru cine crede că este intrigătorul. Ca intrigator, primesti cele mai multe puncte daca maxim 1 jucator te-a votat, iar jucatorul activ obtine cel mai bun punctaj atunci cand majoritatea jucatorilor nu pot ghici cine este intrigatorul!

Căsătorit? Un joc cu adevărat interesant, nu-i așa? Încearcă live!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.