4 bizonyíték arra, hogy a Ticket to Ride-on túl is vannak izgalmas vonatos játékok

4 dovadă că există jocuri interesante cu trenul dincolo de Ticket to Ride

Dacă există jocuri de iubit, atunci jocurile cu trenul sunt, fără îndoială, ele. Interesul pentru mersul cu trenul poate fi urmărit încă din copilărie timpurie, când o parte a unei zile perfecte făcea semn cu mâna în gară către pasagerii la sosirea sau plecarea trenurilor. Apoi am început să folosim aceasta una dintre cele mai vechi forme de transport public. Și cei cărora le place să călătorească cu trenul nu vor disprețui nici jocurile de societate legate de tren, ne-am gândit. Urmând această logică, am adus acum câteva alternative la binemeritatul Ticket to Ride .


Pacific Rails Inc.

Este anul 1862, când Congresul Statelor Unite ordonă construirea unei căi ferate transcontinentale care să facă legătura între coastele de est și de vest. De atunci, știm că această cale ferată transcontinentală a fost o ispravă epică de inginerie care a schimbat mult istoria Americii.

Poți să faci parte din această dezvoltare enormă în jocul de tren Pacific Rails Inc. , în care sarcina ta este să construiești calea ferată care traversează continentul cât mai inteligent și rapid posibil. Pentru a face acest lucru, angajați muncitori și experți, achiziționați vagoane de cale ferată, planificați traseul în avans, depășiți companiile feroviare rivale și construiți continuu.

În acest joc de plasare a lucrătorilor și de gestionare a resurselor, pe lângă atenție (vei urmări constant pentru ce mișcare se pregătește rivalul tău), luarea deciziilor (după ce calea ferată este finalizată, trebuie să decizi ce orașe se va conecta) este, de asemenea, puternic. pusă în aplicare.

Conectați mai întâi ambele coaste și veți câștiga o avere!


Căile ferate ale lumii (ediția a 10-a aniversare)

Știți căile ferate ale lumii? Imaginați-vă, este acum disponibilă ediția limitată realizată pentru cea de-a 10-a aniversare, care conține o mulțime de lucruri noi: hărți noi, accesorii noi, reguli actualizate...

Din nou, suntem doar în America, în jumătatea sa nordică și în era tehnologiei cu abur. America de Nord a devenit o putere de locomotivă și, desigur, continuă să construiască.

Tu și colegii tăi ați construit căi ferate care legau orașe mari precum Chicago și New York, sau San Francisco și Dallas. Scopul tău este să construiești un imperiu de companie cu o rețea feroviară modernă, care nu are nicio problemă în lansarea zborurilor către Mexic. Cum crezi că va merge?

Nu vă faceți griji, va fi mult ajutor: ei ar putea lua împrumuturi, ar putea construi tuneluri și ar putea înființa gări, în același timp concurând între ei pentru dominația continentului în materie de transport.

Numele original al jocului este Railroad Tycoon, care se bazează pe faimosul și acum clasic joc de calculator cu același nume. Nu vă sună cunoscut? Nicio problemă, ia-l și încearcă-l! Oh, și ai o masă mare drăguță pe care să te joci!



Calea ferată transsiberiană

Și am ajuns în Rusia, casa celei mai lungi căi ferate din lume, Trans-Siberian Express!

La sfârșitul secolului al XIX-lea, guvernul rus a comandat construirea unei căi ferate care să lege Moscova de Vladivostok. Alături de ceilalți, compania dumneavoastră cumpără și acțiuni la căile ferate și se extinde în toată Rusia, în timp ce, desigur, încercați să vă îmbogățiți și să obțineți cât mai multă putere!

Va avea loc apoi o licitație, achiziții de acțiuni și plăți de dividende, la fel ca la bursă! Dar așa este atunci când devii adevărați oameni de afaceri în timpul jocului.

La final, adaugi valoarea acțiunilor tale la căile ferate de stat la valoarea numerarului câștigat în timpul construcției căii ferate, iar jucătorul cu cei mai mulți bani câștigă. După cum vedeți, miza este mare, așa că și sectorul feroviar rusesc trebuie urmărit pe mare!

Mini șină

După cum sugerează deja și numele, Mini Rails este un joc de tren scurt, de 45-60 de minute, care este destul de aleatoriu, greu de controlat, nu știi niciodată ce și cum gândesc alții.

Începem cu un mic puzzle, deoarece trebuie să punem cap la cap elementele tablei de joc. Avem 6 runde, în fiecare rundă puteți alege între două acțiuni, fie să cumpărați acțiuni de cale ferată, fie să vă construiți propria cale. Jocul va fi câștigat de cel mai mare acționar. Cursul său nu diferă cu mult de versiunile prezentate mai sus și, datorită complexității sale reduse, este o introducere excelentă în lumea jocurilor cu trenuri.

Dacă vă plac și jocurile cu trenuri, pe lângă cele prezentate pe scurt aici, puteți alege dintr-o serie de jocuri similare pe Játszma, inclusiv o versiune vestică și una americană de baron tâlhar. Iar dacă ești un fan incorigibil Ticket to Ride, îți recomandăm accesoriile care au fost lansate până acum, astfel încât să poți juca iar și iar jocul tău preferat în timp ce călătorești pe alte continente și țări! Plimbare fericită cu trenul tuturor!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.