5 kvízjáték a tudásszomjas napokra - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

5 jocuri chestionare pentru zilele înfometate de cunoștințe

Îți plac jocurile cu chestionare? Atât de obsedați încât participă și la seri cu teste? Păcat că acestea lipsesc de ceva vreme... Dar de ce să fim tristi când jocurile de societate servesc pe deplin acestui hobby? Cum? Vom demonstra acest lucru acum în ofertantul nostru de jocuri cu chestionare. Ai grijă, gata, test!

Joc de masă electronic Country-city

Jocul electric de masă country-city reînvie jocul preferat din copilărie al multora dintre noi, în care, la fel ca în trecut, inteligența rapidă este premiul principal! Este o mare ușurare că acum jocul poate fi jucat fără hârtie și creion.

Tot ce trebuie să facem este să tragem cărți de diferite categorii, pe care le așezăm în mijlocul unității de joc, iar apoi obținem o literă inițială cu care rostim un cuvânt corect care se potrivește temei. Jucătorul care apasă primul butonul de răspuns poate spune cuvântul. Dacă răspunde corect, deține cardul. Cel care se potrivește cu cele mai multe cărți câștigă jocul.

Rotiți cuvintele, asociați mai repede decât viteza luminii și arată pentru cine a fost inventat acest joc! Veți avea nevoie de 3 baterii de creion tip AAA pentru ca jocul de nostalgie să funcționeze.

Cutia creierului

Un joc test atemporal pentru cei mici și bătrâni din familie! Brainbox a dovedit că știința poate fi distractivă și minunată.

Aveți la dispoziție 10 secunde pentru a vă aminti cât mai multe informații despre subiectul de pe cardul extras. După aceea, aruncați zarurile și răspundeți corect la întrebare în funcție de numărul aruncat. Toate acestea cu o clepsidră care ticăie lângă tine! Dacă ești un bun cunoscător al subiectului dat și chiar și abilitățile tale de observație sunt geniale, vei avea cele mai multe cărți rezolvate și astfel victoria.

Cu mai mult de treizeci de variante ale Brainbox, poți fi un călător mondial, un atlet, un inventator, dar poți învăța și limbi străine, imagini, animale, orașe și ocupații. Toate acestea pentru ca memoria ta să se îmbunătățească miraculos în fiecare zi!

Harry Potter Trivial Pursuit 1-2. parte

Subiectele primei și celei de-a doua serii de jocuri cu chestionare , constând din 600-600 de întrebări fiecare, pot face să dea nedumerire chiar și pe cei mai înrăitați fani ai Harry Potter. Dar acesta este ceea ce face acest joc atât de neobosit, deoarece putem afla oricând noi detalii despre personajele poveștii magice și universul feeric care le înconjoară.

Cele două părți sunt complet independente una de cealaltă, așa că puteți juca separat sau amestecat împreună, fără a repeta întrebări. Amintește-ți capitolele preferate din cărțile tale preferate și reintră în scenele fantastice cu cărțile tale.

Este extrem de practic să iei cu tine cărțile de joc Harry Potter Trivial Pursuit într-o cutie impermeabilă, în formă de brânză, oriunde!

Comparați cunoștințele dvs. despre Harry Potter, scoateți din nou volumele pe care le-ați citit în zdrențuri, pentru că poate doriți să verificați singur autenticitatea unor explicații.

Acaparator de pământ

Probabil că ați jucat deja versiunea sa de strategie online cu computerul sau cu jucători necunoscuți, dar acum vă puteți așeza cu cei mai buni prieteni în jurul jocului de masă Conqueror. În joc, așa cum ne-am obișnuit, întrebările cu alegere multiplă și ghicitul se alternează, așteaptă să cucerești Ungaria, sau chiar lumea întreagă, cu cele mai bune cunoștințe.

Continuați să vă exercitați abilitățile și dexteritatea strategică și obțineți noi informații care vă vor spori cunoștințele! De exemplu: Câți membri ai echipajului erau acolo pe Titanic? Ei bine, poate că poți trăi fericit fără această informație, dar să recunoaștem, nu e rău nici pentru o întrebare ghicitoare!

Dacă notăm doar o singură informație nouă pentru îmbunătățirea cunoștințelor în fiecare zi, merită deja să scoatem Honfoggalo . Pregătiți-vă să ocupați teritoriul!

Ieșire

În timp ce te gândești când poți pleca într-o adevărată aventură de escape room împreună cu prietenii și colegii tăi la rubrica de team building, permite-ne să-ți arătăm o alternativă cu adevărat iubită. Cu jocul de masă Exit, acum poți aduce cu ușurință experiența camerelor de evadare în casa ta!

Alegeți dintr-o colibă ​​abandonată, o insulă uitată, o comoară scufundată, un laborator secret, un castel interzis și multe alte forme și locații de aventură înfricoșătoare și încercați întotdeauna să evadați din locurile blestemate după aceleași reguli.

Descifrează codul din trei cifre și continuă! Depășește toate obstacolele împreună și ieși din labirintul misterelor cât mai curând posibil!

Dacă, ca jucător profesionist de chestionare, ești familiarizat cu jocurile de societate prezentate în selecția de mai sus, știi că avem mai multe pregătite pentru tine, trebuie doar să întrebi echipa noastră entuziastă, iar noi îți vom spune despre noile noastre favorite pentru ore.

Și dacă tocmai te obișnuiești cu jocurile de petrecere bazate pe chestionare, îți promitem că nu vei fi dezamăgit, pentru că pe lângă distracție, vei dobândi și cunoștințe din aceste jocuri.

Joacă, exersează-te și extinde-ți cunoștințele lexicale, astfel încât să poți părăsi învingător scena celei mai apropiate bătălii de test live! Să ne întâlnim și acolo!

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.