5+1 játék, amit anyu is szívesen játszana - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Joc 5+1 pe care și mama ar vrea să-l joace

Mamele au multe de făcut, dar cu siguranță ar prefera să joace jocuri de societate cu tine decât să bifeze pe lista de activități în fiecare zi. Îi ajuți și pe ai tăi să șteargă mai devreme câteva lucruri de pe listă?

S-au scris deja mai mult de un articol despre experiența de a juca împreună, așa că nu ne vom repeta, ci mai degrabă vă oferim idei despre ce jocuri puteți folosi pentru a o implica pe mama în petrecerile sociale. Următorul nostru joc 5+1 este ușor de învățat unul câte unul, are un aspect încântător și spune povești minunate, care o vor captiva rapid pe mama cu ele.

Cazarmă

Povestea populară marocană desenată și spusă pe cărți. Are un conducător înțelept, celebrul Mare Lider Sadid Al Rashid, fiica sa frumoasă, dar tristă, Layla, și iubirea interzisă a lui Layla, de clasă joasă, Omar.

Când dragostea secretă a tinerilor este dezvăluită, singura șansă a lui Omar de a supraviețui este să-l învingă pe Sultan din Barakka! Dar poate el să-l învingă pe lider și să câștige mâna Laylei?

În Barakka, bazându-ne pe memoria noastră, trebuie să colectăm serii de cărți de culori diferite și numerotate de la unu la cinci. Totuși, trebuie să fim foarte atenți la un lucru: aceleași numere nu pot fi repetate! Frumoasă poveste de dragoste, cărți frumos modelate care te fac să vrei să joci un joc de masă de familie rapid și relaxant!

 

Span

Festivalul pitoresc aduce un omagiu păsărilor frumoase și adevăraților pasionați de păsări. În joc, suntem observatori de păsări, ornitologi și încercăm să găsim și să atragem cele mai frumoase exemplare în voliera lor.

Facem toate acestea cu patru acțiuni: colectăm hrană pentru păsările noastre, tragem cărți de pasăre individuale, depunem ouă și jucăm o pasăre. Cu cât strângi mai multe puncte din aceste acțiuni, cu atât ești mai mare scafandru, în maghiară vei fi câștigătorul!

Cu o grafică frumoasă, Fesztáv formează o tranziție între jocurile complexe de strategie și jocurile de familie. Dacă ceva, cu siguranță vă veți bucura de acest joc împreună! Care vor fi păsările voastre speciale, preferate?


botanist s

Apropo de natură, iată un alt joc fascinant numit Botaniști. Suntem botanici cu un teren mic, cultivam si vindem flori clientilor nostri. Cumpărăm semințe de flori preambalate, așa că nu știm întotdeauna ce fel de floare vom obține. În plus, există o concurență constantă pentru clienți cu alți producători de flori, așa că trebuie să fim atenți pentru a obține întotdeauna ce este mai bun din comenzile noastre. Cine va fi cel mai de succes cultivator de flori, ale cărui flori vor avea clienții la coadă?


Fabrica de ciocolata

Fiecare copil și mulți adulți visează să lucreze într-o fabrică de ciocolată! Creatorii jocului Fabrica de ciocolată s-au bazat și pe acest lucru atunci când și-au lansat iubitorul joc de masă.

Ca antreprenori și ciocolatieri ambițioși, am experimentat cu fabricarea și distribuția ciocolatei la începutul secolului al XX-lea. Pentru aceasta, însă, trebuie să ne construim fabrica de ciocolată, în care producem cele mai delicioase delicii cu unt de cacao pe o linie de asamblare pentru a onora comenzile profitabile.

Cu cât veniturile noastre sunt mai mari, cu atât fabrica și afacerea noastră au mai mult succes și, bineînțeles, câștigăm jocul. Jucăria, ale cărei elemente le vezi și le instalezi, primești imaginea unei ciocolate uriașe!

Legenda cireșului care înflorește la fiecare zece ani

În Orientul Îndepărtat, se crede că oricine cade pe o floare de cireș va avea noroc și va fi însoțit de fericire. Nu întâmplător acest copac legendar și florile sale colorate sunt simbolul național al Japoniei. Destul de frumos este și jocul, inspirat din legenda cireșului care înflorește la fiecare zece ani.

Suntem printre norocoșii care pot vedea acest copac minune, despre care se știe că înflorește doar pentru foarte puțin timp, înflorește. Ești și tu sub ea și vrei să beneficiezi de puterea făcătorului de minuni, așa că te apuci de strângere de flori și în acest fel îți faci dorința, pentru că potrivit legendei, cireșul ți-o împlinește. Dar atenție, cu lăcomie excesivă vei cădea din bunătatea copacului!
Fii echilibrat și gândește calm și, în același timp, folosește tactica cu pricepere pentru a câștiga jocul!


Bonus +1: seria Azul

Puteți pune cu ușurință oricare dintre jucăriile Azul în fața mamei, ea pur și simplu nu va putea să le spună nu! Fiecare ediție este o colecție de plăci frumoase și colorate și mozaicuri de cristal care te transportă în Portugalia medievală.

  1. Suntem meșterii și arhitecții regelui Manuel, care lucrăm cu cele mai bune materiale și decoram pavilionul regal, castelele din Evora și Sintra. Cu cât rezultatul final este mai magnific, cu atât vom câștiga mai multă faimă și munca noastră va fi demnă de gloria familiei regale.

Lăsați inspirația să vă ghideze, creați ceva durabil, nu irosindu-l, ci folosind ingrediente scumpe cu înțelepciune!

Mamă, această parte este pentru tine. Când jucați împreună oricare dintre cele de mai sus sau alte jocuri de societate, veți aduce o bucurie enormă copiilor voștri și dumneavoastră. Pentru că uneori este bine să uităm de sarcinile noastre de adulți și să ne relaxăm în joc.

Indiferent cât de grea și obositoare este ziua ta, vezi, un joc scurt poate face minuni. Desigur, nu-l uita pe tata de la petrecerea comună a familiei!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.