Társasjátékos hétvége Székelyudvarhelyen!

Weekend de jocuri de societate în Székelyudvarhely!

Weekend de jocuri de societate

2023 este anul jocului din Székelyudvarhely. În legătură cu aceasta, în zilele de 24 și 25 martie va fi organizat în oraș un weekend de jocuri de societate, organizat de Kubuk și Centrul Cultural. Aceasta este o serie de evenimente cu mai multe părți, a căror prima ocazie va fi un joc de masă la scară largă, în care organizatorii au strecurat și o mică competiție.

În ce constă o seară de joc Kubuk?

Participanții pot alege dintre peste 100 de tipuri de jocuri, dar dacă decizia le este prea dificilă, maeștrii de joc vor fi bucuroși să le recomande un joc, ținând cont de numărul de persoane, de experiența lor în jocul de masă și de starea de spirit. Desigur, nici nu trebuie să vă faceți griji pentru reguli, deoarece acestea sunt predate de oamenii Kubuk. Puteți veni în grup, dar cei interesați să joace singuri își vor găsi în curând însoțitori.

Categorii și premii

În timpul competiției de două zile, toată lumea este introdusă automat într-un sistem de punctaj. Se pot câștiga premii valoroase în nouă categorii (jocuri de societate...ce altceva?), care sunt oferite de mai mulți sponsori, printre care zátszma.ro . Totuși, această competiție nu este despre dueluri transpirate cu IQ. Scopul său este doar de a încuraja participanții să încerce cât mai multe jocuri și să participe activ, ajutând astfel pe toată lumea să găsească jocurile care li se potrivesc cel mai bine. Pentru că desigur: tuturor le place să se joace, doar că s-ar putea să nu știe încă.

Înregistrare

Pentru a participa la eveniment este necesară înregistrarea, care se poate face la fața locului, dar pentru o organizare mai bună și o administrare mai puțin la fața locului, vă recomandăm aplicarea online, care se poate face completând următorul formular: https://bit.ly /RegisztraciosUrlap

Puteți găsi linkul către evenimentul de pe Facebook aici: https://bit.ly/TarsasjatekosHetvege

- cuburi -

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.