Szereted a kockajátékokat? Mutatjuk a legmenőbbeket!

Îți plac jocurile cu zaruri? Le arătăm pe cele mai tari!

Îi iubim încă din copilărie, este ceva extrem de incitant la ei, iar norocul le determină căderea în mare măsură. Acestea sunt jocuri bazate pe mecanica aruncării zarurilor și a aruncării zarurilor, care sunt și astăzi populare. Nu e de mirare, din moment ce mulți dintre noi alegem aceste jocuri sociale simple, rapide, în care norocul este cel puțin la fel de important, sau mai important, decât logica. Să facem cunoștință cu cinci dintre cele mai tari!

Ganz Schön Intelept

Consolidând linia de jocuri roll&write , Ganz Schön Clever sa concentrat nu atât pe design, ci mai degrabă pe experiența de joc comprimată în 20-30 de minute! Totuși, a câștigat toate premiile pentru noi!

Jocul, care constă din șase zaruri, un creion și o foaie de scor, este extrem de simplu, pe alocuri seamănă cu un puzzle de cuvinte încrucișate, în altele sudoku, trebuie să faci matematică, să te gândești înainte și să iei decizii rapide.

În șase runde, rostogolim și pășim, facem X și numărăm punctele. Între timp, în funcție de câmpul de puncte în care intrăm, dobândim abilități speciale precum re-rularea, câștigarea unui zar în plus sau, cel mai important, capul de vulpe, care dublează scorul zonei cu cea mai slabă performanță. Și sunt 5, așa că merită frământat!

La sfârșitul a șase runde, punctele sunt numărate și jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă. Este chiar atât de simplu, dar dacă vrei să-l joci bine, este un joc foarte atent, colorat de calcule de probabilitate și tactici!

BANG! Jocul cu zaruri

Originalul Bang! Spre bucuria fanilor jocurilor de societate, a fost lansată o versiune scurtă de zaruri de un sfert de oră a jocului.

Cunoaștem deja personajele: șeriful, băieții cuminți care îl ajută pe șeriful, bandiții și renegații, precum și scopul: toată lumea vrea să-l omoare pe celălalt!

Cartea de caractere a șerifului este dezvăluită în prima rundă, identitatea celorlalți rămâne ascunsă. Dacă șeriful moare, înseamnă automat victorie pentru bandiți. Scopul renegaților este să omoare mai întâi bandiții și apoi șeriful, doar așa pot câștiga. Asistenții șerifului, băieții buni, vor fi într-o misiune de a salva șeful, de a găsi și de a executa renegați și bandiți.

Cursul jocului este determinat de 5 zaruri, care trebuie aruncate.

Există simboluri bune și rele, primele includ ajutoare, marcatori, ocazii de tragere, iar cele din urmă sunt cele mai proaste, dinamita, din care dacă arunci trei deodată, personajul tău va fi rănit.

Singurul Bang de 15 minute! poți trage oricând un joc de zaruri și poți retrăi vacanțele care amintesc de mafia bună a școlii vechi din prezent!

Troyes

În acest joc de zaruri, putem descoperi istoria orașului medieval Troyes de pe Sena și cele trei straturi ale societății sale, nobili, cetățeni și ordinea ecleziastică. Aceste trei tipuri de putere sunt simbolizate de un cub tricolor, cu care construim o catedrală, desfășurăm acțiuni, rezolvăm cazuri și încercăm să ne scoatem unii pe alții din diferite zone.

Este un joc grozav de gestionare a riscurilor, în care matematica intervine și la calcularea acțiunilor cu zaruri, poți fi rău în el, poți lua zarurile colegului tău în schimbul aurului, poți alunga oamenii din anumite zone etc. .

Chiar dacă aruncăm zarurile, acest joc nu este doar despre noroc.
Gestionarea, cumpărarea, răsturnarea și rerularea zarurilor face ca acest joc de plasare, care necesită multă muncă, este mult mai complex.

De asemenea, un joc de cărți scurt, interactiv și plăcut, în care facem cunoștință cu Troyes medieval, aflat în construcție și plin de cetățeni intriganți, care se luptă cu diverse provocări.

Ligretto Dice

Dacă viteza contează în ceva, este Ligretto Dice. Și dacă chiar și regulile jocului sunt de înțeles la prima vedere, atunci acel joc va deveni preferatul tău!

Ligretto Dice aparține acestei categorii de joc iubitoare, cu ritm rapid și are un stil de joc câștig-câștig . Nu există ture separate de jucător, ne luăm zarurile, le aruncăm în același timp și punem zarurile aruncate pe tabla de joc cât de repede putem, dacă putem. Plasarea are niște reguli, de exemplu, un cub de o anumită culoare poate fi așezat doar pe câmpul culorii sale corespunzătoare și cuburile pot fi așezate doar în ordine crescătoare, acum ascultați, cu o singură mână! Da, putem pune zarurile doar cu o mână la un moment dat.

Dacă nu putem pune mai multe zaruri pe tablă într-o rundă, putem retrage imediat toate zarurile.

Începem jocul strigând cuvântul LIGRETTO și îl oprim plasând ultimul cub pe tablă și strigând LIGRETTO STOP.

Jocul constă din trei runde, iar cine are cele mai multe puncte la sfârșitul rundei a treia câștigă zarurile Ligretto. Ascultă-ne dacă îți cumperi primul joc de masă și cauți unul care să nu necesite multe matematică și să-ți permită să joci runde rapide, cu siguranță ești în locul potrivit!

Dice Settlers

În Dice Settlers condus de zaruri, controlezi coloniști cu scopul comun de a descoperi și domina teritorii necunoscute anterior. Jocul combină bine mecanismele de gestionare a zarurilor și de selecție a acțiunilor cu caracteristicile genului 4X: explorarea hărților, controlul teritoriului, conflictul dintre jucători și dezvoltarea tehnologică. Acesta este jocul în care aproape fiecare mecanism este valabil, deoarece pe lângă cele de mai sus, se bazează și pe mecanismele de plasare a plăcilor, colectare a colecției, aruncare a zarurilor, influență și control al teritoriului și construirea punților.

În timpul construcției marii lumi noi, putem câștiga puncte de victorie cumpărând materii prime și schimbându-le bine, ocupând și construind cât mai multe zone posibil și prin cercetarea noilor tehnologii și dezvoltarea zonelor noastre.

Și aceste cercuri pot fi redescoperite în fiecare joc Dice Settlers , deoarece de fiecare dată cursul și majoritatea zarurilor aruncate pentru a efectua acțiunile vor fi diferite.

Dă cu zarul! Să alegem jocurile cu zaruri rapid care ne plac și vom vedea că sezonul de ghemuire de toamnă va fi mult mai distractiv cu ele! Noi am spus-o!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.